Därför lämnade Dennis Mlivic och Nina Glimsell Exen berättar allt

Därför lämnade Dennis Mlivic och Nina Glimsell Exen berättar allt

I Celebrity Ex on the beach 2020 blev det en liten specialare med Exen berättar allt, programmet där deltagare senare får tala ut med programledaren Carolina Gynning som hjälpreda.
Istället för flera avsnitt blev det två lite längre, där det visade sig att två av deltagarna plötsligt lämnat inspelningen, mitt i programmet.
Slå på ljud

Att Dplay dragit i hårdväxeln på Ex on the beach i år har nog inte undgått många. Säsongen blev en Celebrity-säsong med endast kända ansikten som medverkade.

Under våren har tittarna kunnat se tv-profiler som exempelvis Elin “Woodie” Skog, Josephine Qvist, Gabriella “Bella” Andersson, Haidar Juma, Dennis Mlivic, Andrijano ”Adinator” Mijanovic, Sara Bolay, Nina Glimsell, Alex D’Rosso och många fler.

Det blev en vild säsong med mycket kärlek, drama och många många dejter! Härligt.

Grillningen i Exen berättar allt 2020

Något som kanske inte var lika härligt för alla var när Carolina Gynning senare frågar ut deltagarna i Exen berättar allt, ett program som sänds i två delar efter säsongens slut.

Carolina Gynning i Exen berättar allt

FOTO: Dplay

I båda programmen är det flera sekvenser där det uppstår en del vilda diskussioner. De som följt säsongen vet att Nina och Dennis hittade varandra i huset och åkte hem från Brasilien som ett par.

Men Nina kom in i programmet lite senare än Dennis, då han var med redan från start.

Innan Dennis nya kärlek klev in i huset testade han sina vingar på annat håll, bland annat med Elin och Monalisa Skinnari. Då de flesta i huset får ta emot ex, fick ju Dennis även så, när Paradise hotel-profilen Emma Hellström entrade huset.

Därför saknas Nina Glimsell och Dennis Mlivic

Trots att det förflutna är förbi så drogs allt upp återigen i Exen berättar allt. Kanske inte superkul för alla inblandade?

Efter en sekvens i första avsnittet så saknas plötsligt just Nina och Dennis i panelen med deltagare.

Här är panelen i sin helhet.

Exen berättar allt, alla i panelen på plats

FOTO: Dplay

Här är panelen med två tomma platser, nämligen Dennis och Ninas.

Exen berättar allt Nina och Dennis saknas

FOTO: Dplay

När Hänt frågar Dplay varför just de två saknas och ingen annan, samt att de senare är tillbaka igen, så visar det sig att det finns ett enkelt svar på det.

– Deltagarna är inbjudna att medverka i en inspelning, men om någon behöver ta en paus medan bandet fortfarande rullar är det givetvis ingenting vi hindrar dem från att göra, säger Mathilde Albinsson, pressansvarig Celebrity Ex on the beach på Dplay, till Hänt efter undran om varför deltagarna saknas.

Celebrity Ex on the beach och Exen berättar allt finns att streama på Dplay.

FOTO: Dplay

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

SENASTE NYTT!