LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Därför lämnade Cale Bachelor in paradise – bortklippta scenerna med Michelle

28 sep, 2023 
Michelle och Cale
Cale Kubena valde plötsligt att lämna Bachelor in paradise.
Nu avslöjar han för Hänt varför han ville hoppa av programmet samt vad som egentligen hände mellan honom och Michelle Leandersson.
– Det var lite droppen, säger Cale till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Simone Mbatha avslöjar detaljerna – det fick tittarna inte se i Bachelor in ParadiseBrand logo
Simone Mbatha avslöjar detaljerna – det fick tittarna inte se i Bachelor in Paradise

Cale Kubena, 34, och Michelle Leandersson, 31, fann varandra ganska direkt när de klev in i Bachelor in paradise. Under många avsnitt har vi nu sett de två ta sin relation till steg efter steg men plötsligt kommer nu Cale med det oväntade beskedet – han väljer nämligen att hoppa av programmet självmant.

– Ni kanske har märkt att det är något på gång. Jag har tagit ett tufft beslut som var jävligt jobbigt att fatta men jag har bestämt mig för att jag är färdig här och att jag kommer resa vidare. Det känns skittufft att lämna er, säger Cale i programmet.

Därför valde Cale Kubena att lämna Bachelor in paradise egentligen

Många av deltagarna reagerar starkt på beslutet och Michelle väljer därefter att lämna hon med. I Bachelor in paradise – alla avslöjar allt får tittarna snabbt vet att Cale och Michelle inte är något par idag och de verkar dessutom ha lite olika syn av vad som hände efter att de klev ut.

Annons

– Han sa att han kanske skulle gått ut ur huset själv, säger Michelle och påpekar att hon inte kände sig uppskattad av Cale efter att kameran slocknat.

Nu berättar Cale för Hänt om varför han tog beslutet att lämna samt vad som hände mellan de två efter inspelningen.

– Det var en tanke som kom väldigt tidigt för mig, redan när vi kom dit så kände jag mig väldigt besviken på vad som levererades från produktionen. Jag hade blivit lovad att vi skulle spela in ett program med spännande och häftiga dejter, vi skulle bo på ett lyxhotell på stranden. Men när vi kommer fram till Mexiko blir vi utkörda till djungeln och vi får ett besked om att man inte har fått tillstånd eller man har tappat tillståndet på det hotellet där vi skulle varit, säger Cale.

Han fortsätter:

– Jag var ändå ganska entusiastisk när jag drog igång för att jag träffade Michelle som jag hade hoppats på skulle vara där. Så jag höll gott mod i början men blev rätt snabbt uttråkad för det hände ingenting på dagarna.

Sanningen om uppbrottet mellan Cale och Michelle – det fick tittarna inte se

Cale förklarar att han funderade på att lämna redan efter första veckan men då Michelle var sugen på att stanna väntade Cale ett tag till. Tillslut fick vi se de båda lämna. Men vad tittarna däremot aldrig fick se var att Cale och Michelle haft det lite svajigt redan dagarna innan.

Annons

– Det uppstod en liten situation mellan mig och Michelle. Hon ville fråga mig och ha reda på lite saker som jag sa att jag inte var bekväm att svara på framför kameran. Det upplevde inte jag att hon respekterade, det ledde till frustration från hennes sida och det hade då redan börjat ske att mina känslor hade börjat svalna och det var lite droppen.

När kamerorna slocknat tog Cale ett ordentligt snack med Michelle.

– Dag två ute efter programmet tar vi ett snack och jag berättar att jag är lite osäker på hur jag vill gå vidare med relationen mellan oss. Jag behövde lite tid att känna efter för det hade varit intensivt. Då tror jag Michelle blev lite besviken och det kan jag helt klart förstå.

– Jag tyckte extremt mycket om henne fortfarande men det fanns andra olikheter som började bli tydliga som gjorde att jag kände att jag behöver inte bara känna utan även tänka.

Hänt har utan framgång sökt TV4 för en kommentar.

FOTO: TV4

Annons