BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför la Maja Nilsson Lindelöf ner podden – nu avslöjar hon sanningen

14 jul, 2023 
Därför la Maja Nilsson Lindelöf ner podden – nu avslöjar hon sanningen
När Maja Nilsson Lindelöf och maken Victor flyttade till Manchester förändrades deras liv totalt.
Plötsligt blev saker hon sa på sociala medier tidningsrubriker tagna ur sin kontext.
I sitt sommarprat avslöjar nu Maja hur hon tvingades ändra sig och varför hon lade ner den populära podden ”Livet på läkaren”.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Zlatan Ibrahimovics första ord efter avskedet från fotbollenBrand logo
Zlatan Ibrahimovics  första ord efter avskedet från fotbollen

När fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf blev klar för det engelska storlaget Manchester United 2017 innebar det att både hans och hustrun Maja Nilsson Lindelöfs liv skulle förändras total.

I Sommar i P1 väljer nu Maja Nilsson Lindelöf att berätta om den stora omställningen som hon inte alls var beredd på. Från att ha levt relativt anonymt utan att bevakas av pressen blev plötsligt intresset stort för paret.

En dag när Maja var på gymmet kom plötsligt ett sms från Victor. Han skrev att han blivit inkallad på möte på anläggningen.

”Vad har du nu sagt? Det står massa i alla tidningar”, skrev Victor.

Tuffa året för Maja och Victor

Majas och Victors nya liv och vardag i Manchester innebar nämligen helt nya spelregler. Någon Maja själv fick reda på lite för sent.

Annons

Här hade hennes karriär som influencer börjat ta fart och hon jobbade både med Instagram och drev den populära podden ”Livet på läkaren” tillsammans med nära vännen Sanna Guidetti, som är gift med fotbollsspelaren John Guidetti. Där pratade de båda vännerna öppet om allt mellan himmel och jord och även ganska ofta om sina makar och privatlivet. Och saker som sades i podden fångades ofta upp i olika tidningar och artiklar.

– Det var en ny slags mediebevakning som jag inte hade någon som helst koll på. Jag var ju bara jag. Och jag ville fortsätta vara jag, för min skull, säger Maja i Sommar i P1 och fortsätter:

– Det var ett tufft första år för oss. Jag ville vara min egen person, men helt plötsligt tvingades jag anpassa mig väldigt mycket till en värld som jag inte hade valt. Jag fick skala av en del av mitt sätt att vara som offentlig person.

Därför la Maja ner podden med Sanna

Hon förklarar att hennes skämt på Twitter ofta hamnade i olika tidningar helt tagna ur sin kontext och hon valde därför att lägga ner den plattformen. Men det var inte det enda hon skulle sluta med.

Annons

– Och efter något år även podden. Det var nödvändigt för att få oss som familj att fungera och för mig att känna mig lugn.

Under sitt första år i England lärde hon sig mycket om integritet berättar hon

– Samtidigt hade plötsligt många nära relationer börjat förändras på grund av vårt nya liv. Vi sågs av en del som speciella i och med vår nya offentlighet. Och i det glömdes det kanske bort att vi fortfarande bara var Maja och Victor.

Sommar i P1 sänds varje dag kl 13:00 från midsommardagen den 25 juni fram till 21 augusti.

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT/Backgrid UK

Annons