LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför kickas Marcelo Peña från dejtingprogrammet

01 okt, 2019 
Därför kickas Marcelo Peña från dejtingprogrammet
Marcelo Peña skulle dejta i programmet Viafree Live Date.
Men nu är han kickad av produktionen.
– Vi kan inte garantera att han är singel eller ej, säger Nents presschef Susanne Nylén.
Annons
Vändningen efter Marcelos relationsbesked med EmiliaBrand logo
Vändningen efter Marcelos relationsbesked med Emilia

Marcelo Peña, 29, har blivit en välkänd dokusåpa-profil genom sin medverkan i bland annat Big brother, Paradise hotel och Temptation island. Nu i höst syns han återigen i tv-rutan när han är med i Paradise hotel 2019.

Marcelo Peña skulle även vara med i Viafrees live date – men nu har han blivit kickad från programmet. I stället ersätts han av en annan tidigare Mr Universum och Paradise hotel-profil, vilket Aftonbladet var först att rapportera om.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Han skulle dejta fyra kvinnor i direktsänd tv. Men Viafree kan inte garantera att dokusåpaprofilen är singel och därför petas han nu från programmet. Sedan det blev officiellt att Marcelo Peña skulle vara en av de kändisar som går på dejter i direktsänd tv i jakten på kärlek i Viafrees live date har kanalen nämligen fått in tips om att han skulle vara i ett förhållande.

– Det stämmer att Marcelo inte längre kommer vara med i Viafrees Live date. Det var vårt beslut efter flera samtal med Marcelo där vi inte kände oss säkra på om han var singel eller hans engagemang i stort. Det kändes inte rättvist mot de sökande till Viafrees Live Date eller mot formatet. Vi är samtidigt glada över att kunna presentera Alex D’Rosso som ny deltagare, säger Susanne Nylén, presschef för Nent till Hänt.

Annons

Hur gör ni bedömningen att han inte är singel när han säger att han är det?

– Vi kan inte garantera att han är singel eller ej. Vi har fått flera indikationer på att han inte är singel men ord står mot ord. Oavsett kände vi att det var mest rättvist mot alla inblandade att välja en ersättare och låta Marcelo fokusera på denna säsong av Paradise hotel.

Marcelo Peña ersätts nu av dj:en och den före detta Mr Universum Alex D’Rosso, 29. Han är en känd tv-profil efter att ha både medverkat i Paradise hotel och i Ex on the beach. För Hänt berättar han hur det känns att kastas in i programmet.

– Ja det är lite pirrigt, men det ska bli väldigt spännande att se ifall man kanske träffar sin perfect match, säger han.

Marcelos ord om relationen med Emilia

När Hänt träffade Marcelo på pressträffen för Viafree live date nämnde han att han träffar en, men att de inte är tillsammans.

– Nej egentligen inte, jag har ju träffat en, men det är inte seriöst så. Men vi har dejtat fram och tillbaka men vi har inte känt att vi vill låsa oss på det sättet. Men jag ska inte säga något, det var som under Paradise hotel då jag träffade Nina. Då trodde jag aldrig att de skulle hända, jag ville leva livet och vara singel.

Annons

Tjejen som Marcelo berättade om är Emilia Wahlund, 19. Både hon och Marcelo Peña har visat att de umgås flitigt på sina sociala medier-kanaler och de har även tidigare bekräftat att de gillar varandra väldigt mycket. Marcelo Peña vill dock inte säga att de dejtar, men att de träffat och tillbringar mycket tid ihop. Emilia Wahlund var väl medveten om att Marcelo skulle vara med i dejtingprogrammet och eftersom de inte är exklusiva såg Marcelo inga problem med att ställa upp.

– Hon vet om det, men vi vet även vart vi har varandra. Vi är absolut inte tillsammans, då hade jag aldrig fått vara med där och jag hade inte heller velat vara med där då heller, sa han då.

Marcelo ser det inte som en förlust

När Hänt pratar med Marcelo Peña om kicken från programmet säger han att det hela är väldigt orättvist.

– Det som hände var att de började snacka massa skit om att det inte kändes seriöst då jag träffat tjejer innan dejtingprogrammet, kom igen jag tänker inte gömma mig under en sten bara för ett program. Många ni intervjuade sa att de inte trodde de skulle hitta kärleken genom detta program medan jag var öppen för det så förstår inte hur de kan påstå att jag känns oseriös, säger han.

Annons

Han tror snarare det handlar om att produktionen inte har råd att betala honom det som de avtalat.

– Jag vet att mycket beror på att programmet gått så jävla dåligt så de inte hade råd att ha mitt feta kontrakt kvar.

Hur känns det att inte få vara med nu?

– Men det är lugnt för mig känns ändå bra, jag har inget problem att dejta utan kameror och det är deras förlust, nu kommer de tappa en tung pjäs och vi får se om jag kommer fortsätta jobba med dem i framtiden, jag är redo att gå vidare med andra program, vem vet, kanske kan jag avsluta där jag en gång började, Big brother, säger Marcelo Peña och skrattar.

FOTO: TT

Annons