LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför kastade Magdalena Graaf ut Lance Hedman i månader

18 nov, 2019 
Därför kastade Magdalena Graaf ut sonen Lance Hedman i månader: ”Enormt besviken”
Han hade Let's dance-efterfesten hemma hos mamma Magdalena Graaf – vilket gjorde att han blev utkastad.
Nu berättar Lance Hedman om vad som egentligen hände.
– Tv:n var sönder, poolen var sönder och högtalarna var sönder, säger han i Nyhetsmorgon.
Annons
Lance Hedmans ärliga ord om sjukdomen – nära att ge upp Let’s danceBrand logo
Lance Hedmans ärliga ord om sjukdomen – nära att ge upp Let’s dance

Tv-serien Lance vs Livet kommer tillbaka med en ny säsong på Viafree. I denna säsong har Lancelot ”Lance” Hedman, 19, siktet inställt på en ny karriär – som artist. Tillsammans med bästa vännen Linton Calmroth har han bildat en DJ-duo som tacklar nya utmaningar och mål. Den andra säsongen Lance vs Livet har premiär på Viaplay och Viafree den 19 november.

I en intervju med Hänt har Lance berättat mer om den nya säsongen:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Första säsongen var vi, det är väl fel att säga, men unga. Jag var 17 år när jag spelade in det. Den här säsongen blir mer äkta. Då var vi liksom nervösa framför kameran och så. Nu är vi bekväma, är mer äkta och visar upp- och nedgångar. Man får lära känna oss på djupet mer i denna säsong, sa han då.

I Nyhetsmorgon på TV4 berättar Lance Hedman om en händelse som man får se i serien – nämligen ett bråk med mamma Magdalena Graaf. Hon är upprörd över att Lance hade en stor brakfest när han bodde hemma, så hon slängde då ut honom i några månader. I serien får man se när de pratar om att han återigen vill flytta hem.

Annons

– Jag hade Let’s dance– efterfesten hemma hos mamma, där satt jag min sista potatis, säger Lance i serien.

– Du får flytta hem igen, men du ska då börja betala av din skuld, du ska visa respekt, inte kasta snus på golvet, hjälpa till och inte ha detta som ett fyllehäng, säger Magdalena Graaf i serien till sin son.

– Det är delade känslor om att jag låter Lance komma hem igen, jag var enormt besviken för han misskött sig kopiöst, säger hon i en synk.

I Nyhetsmorgon diskuterar de om vad som egentligen hade hänt för att Magdalena Graaf skulle bli så arg.

— Tv:n var sönder, poolen var sönder och högtalarna var sönder, så de var svårt att dölja mina spår. Det var mycket, säger Lance i programmet.

Privata och känsliga ämnen

I Nyhetsmorgon får Lance och Linton frågan om det är jobbigt att prata om privata saker i serien.

– Det kan va när man verkligen går personligt-personligt. Då tänker man nu ska alla se det här. Då får man lite lätt panik, säger Linton och fortsätter:

Annons

– Det kan vara när man berättar om folk som gått bort eller hur det varit när man vuxit upp och så. I första avsnittet går vi rätt hårt in i det djupa. Det var ganska jobbigt men jag tror att man tjänar på att visa vem man är.

Lance håller med men förklarar att han känner att det ger någon slags mening när folk kan relatera till det dem berättar.

– Första säsongen tyckte jag att det var jobbigt att prata om död, folk som har gått bort, ångest och sådär. Men nu när jag berättar om grejer som ångest så känner jag att folk kan relatera till det, säger han och tillägger:

– Det känns skönt att ha berättat om det, det rätt bra tror jag.

De berättar även om hur det går med deras musik.

– Vi har gjort mer musik och vi vill släppa mer, säger Lance.

– Det har gått bättre än vi hoppats på, säger Linton.

FOTO: Carolina Byrmo/ Karin Törnblom/TT

Annons