LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Därför känner du igen dansaren i Masked singer – där har du sett honom förut

14 apr, 2023 
Jonna Lawaetz
Masked singer är tillbaka i tablån och som vanligt skapas snackisar om vilka kändisar som gömmer sig bakom de olika maskerna.
Men känner du igen en av dansarna på scenen?
Inte konstigt, där har du sett honom förut.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här avslöjas kungligheten i Masked SingerBrand logo
Här avslöjas kungligheten i Masked Singer

Underhållningsprogrammet Masked singer Sverige är tillbaka med den tredje säsongen och i vanlig ordning är det svenska kändisar som tävlar i sång - utklädda till olika figurer.

Tittarna får alltså inte veta vem det är som gömmer sig under masken, det är upp till panelen att försöka lista ut endast utifrån kändisarnas sångröster. Inte förrän deltagarna åker ut ur tävlingen får de ta av sig sin mask.

Panelen som ska bedöma den tredje säsongen av Masked singer består av Pernilla Wahlgren, 55, Nour El Refai, 35, Felix Herngren, 56, och Måns Zelmerlöw, 36.

Därför känner du igen dansaren i Masked singer

Det är nämligen en person på scenen som inte har mask på sig – men som axlar en hel del olika roller. Han dansar, han är livvakt, han kör motorcykel och han serverar. Och det är nog en hel drös med personer som tycker sig känna igen statisten på scenen.

Annons

Det är nämligen proffsdansaren Niklas Arleryd, 30, som var med i den skandalomsusade säsongen av Paradise hotel 2021, som lades ner.

På sociala-medieplattformen Tiktok har Niklas fått frågan:

"Visst är det du som är 'dansare' och vakt i Masked singer"

Varpå Niklas svarar med ett ihopklipp av videos från sina inspel i Masked singer.

Niklas Arleryd om att dansa bakom After dark

Niklas är proffsdansare och har en gedigen meritlista, genom åren har han synts i flera olika sammanhang.

Förutom att vara fyrfaldig världsmästare i discodans har han även deltagit i dansprogrammet Flirty dancing 2020, han dansade bakom schlagerdrottningen Charlotte Perrelli i Melodifestivalen 2021 samt bakom After dark i deras avslutningsshow This is it år 2018.

Annons

I en intervju med Aftonbladet från 2021 berättar han om hur det var att dansa bakom ikonen Christer Lindarw.

–Jag kanske är en väldigt dålig bög, men jag har inte haft jättekoll på dem, mer än att jag hade sett ”Dolce Vita” i Mellon och den älskade jag när jag var yngre. Jag fick det verkligen förklarat för mig vilket jävla fenomen Christer Lindarw och After Dark är när jag började jobba med dem. Jag visste så klart vem han var, men jag var inte så jätteinsatt om vilken impact de har haft. Det har jag fått lära mig och det har varit fantastiskt att få höra, berättade han då.

FOTO: Johan Jeppsson/TT, TikTok

Annons