Därför känner du igen Mattias Helén i Paradise hotel 2020

Mattias Helén är en av deltagarna i Paradise hotel 2020.
Tittarna kan dock ha sett honom på tv tidigare – men i ett helt annat sammanhang.

Äntligen är det dags för ytterligare en säsong av Paradise hotel, succéprogrammet som fått tittarna att tappa hakan – varje säsong.

Produktionen var tidiga med att avslöja årets första, kanske största tvist. Nämligen kommer tittarna att få se fyra riktigt kända Paradise hotel-ansikten denna säsong – Robin “Mos” Andersson, 28, Paulina “Paow” Danielsson, 26, Kristian Täljeblad, 29, och Anna Pankova, 23.

Men som det verkar kommer inte dessa fyra veteraner agera som något annat än coacher för resten av deltagarna som ska tävla om vinstsumman på en halv miljon kronor.

Starkt startfält i Paradise hotel 2020

Starttolvan är avslöjad och det ser ut att vara ett riktigt starkt gäng som kliver in på hotellet. Men visst finns det ett ansikte som tittarna kan känna igen från tidigare.

Mattias Helén i Paradise hotel 2020.

Mattias Helén i Paradise hotel 2020. FOTO: TV3

I sin introduktionsvideo berättar 19-åriga Mattias Helén att han har en egen gård hemma.

– Så jag håller på med djur varje dag. Det är inte jättesvårt att mjölka en ko. Jag kan göra det för hand också, om jag vill, säger han och fortsätter:

– Jag är ändå ganska smart.

Här har du sett Mattias förut

Mattias har ju faktiskt synts till i tv-rutan vid ett tidigare tillfälle, men i ett helt annat sammanhang.

Modiga tjejen Jossan anmälde sig själv till TV3:s program Hemliga beundrare, där hon avslöjade att hon kände lite extra för Mattias.

– Jag skulle nog säga att jag är lite småkär i Mattias. Han gjorde så att jag fick ett värde, säger Jossan i programmet och berättar att hennes drömscenario är att de ska bli de två.

Men när det blev Mattias tur att förklara sitt drömscenario såg det inte riktigt likadant ut.

– Alltså det bästa som skulle kunna hända, det är väl antagligen att man drar hem till nån och jappar. Jappa, alltså knulla, förklarar Mattias för kameran.

FOTO: TV3

Slutet blev inte lyckligt för dem, utan Jossan gick vidare på egen hand och Mattias gick åt sitt håll – mot Paradise hotel!

FOTO: TV3

Senaste nytt