LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Därför känner du igen Emilia Persson i Robinson 2023

28 sep, 2023 
Emilia Persson
En sprillans ny säsong av Robinson 2023 börjar närma sig.
En av deltagarna är Emilia Persson, som du kanske känner igen sedan tidigare – här är varför!
Annons
Därför sökte Emilia Persson till Robinson 2023Brand logo
Därför sökte Emilia Persson till Robinson 2023

Längtan är snart över – premiären för Robinson höst 2023 är bara dagar bort. Tittarna har en sprillans ny säsong att se framemot och givetvis även en helt ny deltagarlista.

Men även om det är nya deltagare finns det några bekanta ansikten. En av de är medverkande försäkringsrådgivaren Emilia Persson, 22.

– Jag sökte till Robinson för jag är ett jättestort Robinson-fan, jag är en Robinson-nörd som jag brukar kalla det så för mig har det alltid varit att jag ska vara med i Robinson någon gång, säger hon till Hänt.

Därför känner du igen Emilia Persson i Robinson 2023

Du kanske tror att du känner igen Emilia från tidigare? Det är mycket möjligt. Emilia har inte själv synts i rutan tidigare, men det har nämligen hennes storasyster.

Annons

Många är nog bekanta med Caroline Persson som medverkade i Robinson 2023 vår. Caroline lyckades ta sig långt i tävlingen och åkte ut strax innan finalveckan, och nu kvarstår det att se om lillasyster kan klara sig lika långt.

Emilia Persson om livet hemma i Sverige: ”Njuter av livet”

När Hänt träffar Emilia berättar hon om livet hemma i Sverige, efter Robinson.

– Jag har ett ganska vanligt tråkigt liv egentligen, väldigt så standard liv. Jag går till jobbet, kommer hem, gymmar, festar lite då och då och sådär, säger hon och fortsätter:

– Just nu är jag arbetslös. Jag började på ett jobb i Stockholm men så slutade jag där. Nu ska jag nog börja på min storasysters jobb, men om jag inte får jobb där får jag väl hitta något annat. Just nu bryr jag mig inte så mycket om vart jag jobbar, jag tar det som det kommer och njuter av livet.

FOTO: Daniel Sahlberg/TV4 / TV4Play

Annons