Därför känner du igen ”Andy Fresh” i Paradise hotel

Därför känner du igen Andreas "Andy Fresh" Haddad i Paradise Hotel

Andreas Haddad kliver in i Paradise Hotel 2020 som bankrånare.
Men tittarna kan känna igen Andreas, eller Andy Fresh som han kallar sig, från ett annat sammanhang.
Här är svaret!

Succéprogrammet Paradise hotel 2020 är i full rulle och som vanligt bjuds på kärleksbekymmer och taktiksnack. Till starten ställdes fyra lag med tre deltagare i varje mot varandra för att kämpa om kampen att vinna Paradise Hotel 2020 och en halv miljon kronor.

Bankrånaren gör entré i Paradise Hotel

Denna vecka är det en så kallad “bankvecka” som huserar på hotellet. Det har inneburit lån av immuniteter till par, vilket har skapat en hel del oro hos flera av deltagarna.

Och som vi alla vet kan allt hända på Paradise hotel, vilket det även gör när Andreas Haddad, 24, kliver in som en ny deltagare på hotellet.

Andreas får rollen som bankrånare när han entrar, vilket kan komma att ställa till det en hel del för de nuvarande gästerna.

Något som Andreas inte sparar på att nämna när han tagit sina första steg på hotellet är att han “är känd”. Hans första intryck leder till en hel del frågetecken bland deltagarna, något som Hänt nu reder ut.

Andreas Haddad, eller ska vi säga Andy Fresh?

Den nya Paradise hotel-deltagaren Andreas Haddad kallar sig även för Andy Fresh och man skulle kunna kalla honom Youtube-fenomen.

Andreas har varit en flitig gäst i diskussionsprogrammet TJAFS!, kanalen som har över 70 tusen prenumeranter på Youtube.

Andreas Haddad i programmet TJAFS

FOTO: Youtube

När Paradise Hotel Sverige presenterar den nya deltagaren på Instagram visade det sig att tittarna kan förvänta sig något speciellt från Andy.

“NU BLIR DET TJAFS!”, skriver de till Andreas presentation.

– Jag är en snygg, fräsch, skön, guldig och klar kille som bara blir smalare, fräschare och snyggare med tidens gång, säger Andreas i sin introduktionsvideo och fortsätter:

– Min bästa egenskap är att jag är jävligt rolig, fräsch. Det är jag som bestämmer, för det är jag som är Andy Fresh.

“I slutet av dagen är jag fortfarande känd”

Just nu verkar det vara en hel del turbulens i paradiset. Kan Tjafs-Andy ställa till ännu mer för hotellgästerna?

Något som Andreas dock inte verkar vara orolig över är att åka ut ur programmet.

– Om jag åker ut, åker jag ut. För i slutet av dagen är jag fortfarande känd, avslutar Andreas med i sin introduktionsvideo.

Andy Fresh i Paradise Hote

Andreas Haddad i Paradise Hotel. FOTO: Viafree

FOTO: TT