RobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinson
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Robinson-Amanda Högviks okända kopplingen till Linus Wahlgren

19 mar, 2023 
Amanda Högvik Linus Wahlgren
Amanda Högvik är en av deltagarna i Robinson 2023.
Kanske känner du igen henne? Nu berättar hon för Hänt om vad hon har gjort tidigare samt sin okända koppling till Linus Wahlgren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Lundin om varför Petra Malm försvinner från RobinsonBrand logo
Anders Lundin om varför Petra Malm försvinner från Robinson

En helt ny säsong av Robinson drar nu igång på TV4. Denna gång är det Anders Lundin, 64, som leder programmet som väntas bjuda på både det ena och det andra. En av deltagarna som tävlar i programmet denna säsong är Amanda Högvik, 28, från Stockholm.

Bara strax efter att deltagarna för säsongen hade avslöjats delade självaste Bianca Ingrosso, 28, bilden på Amanda och skrev att hon var peppad. I ett meddelande till Hänt avslöjade även Bianca hur de två känner varandra.

”Nära kompisar i gymnasiet. Världens absolut roligaste, snällaste och bästa tjej”, skrev då Bianca i ett meddelande till Hänt.

Därför känner du igen Amanda Högvik i Robinson 2023

När Hänt når Amanda väntar hon spänt på premiären men en del av henne är något nervös.

Annons

– Det är läskigt såklart men jag försöker tänka att man känner ju ändå sig själv. Så det kommer nog gå bra, säger Amanda.

Så vem är Amanda utanför tv-inspelningen, jo hon brinner för träning och välmående. Just nu försöker hon även genomföra en Svensk klassiker.

– Jag älskar att träna och röra på mig. Jag har en gatuhund som fyller fem och vi brukar vara ute och vandra ganska mycket. Nu i år så har jag och två tjejkompisar startat e podd som heter Flåset. Vi försöker vara inspirerande och dra med oss folk att ha något kontinuerligt under ett år och byta gren, så det är det vi poddar om, säger hon.

Har du varit med i tv förut?

– Jag har spelat in och varit polis i en svensk skräckfilm. "På andra sidan" men jag hatar skräckfilm så jag har faktiskt inte sett den själv men jag vet att jag kör snutbil där.

Okända kopplingen till Linus Wahlgren – nu berättar Amanda

Amanda har även gjort ett par olika statistroller.

Har du jobbat med någon viss skådis eller så som du ser upp till?

– Jag jobbade med Linus Wahlgren, jag och Bianca är ju som hon nämnde nära vänner från gymnasiet. Jag känner inte honom från det men han var med i den filmen.

Hur var det att spela in med honom?

– Jag var där en eftermiddag eller en dag. Han var jätteduktig och fokuserade på sitt så vi snackade inte så mycket.

FOTO: TV4/TT

Annons