LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Därför kan Bingolotto stoppas – beskedet innan sändning

06 aug, 2023 
Frida Eklöf
Casper Janebrink och Agneta Sjödin
Ikväll är det dags för ytterligare en livesändning av populära Bingolotto sommarkväll.
Men det förväntade ovädret som kommer dra in över landet kan komma att ställa till det.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”Brand logo
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”

Under söndagskvällen är det dags för ytterligare ett livesänt avsnitt av Bingolotto sommarkväll som leds av programledarduon av Agneta Sjödin, 55, och Casper Janebrink, 53.

Bingolotto sommarkväll är ett minst sagt uppskattat tv-program hemma i stugorna. För tredje sommaren i rad håller Agneta och Casper, tillsammans med ett gäng gäster, ställningarna från Askims camping i Göteborg.

Därför kan Bingolotto sommarkväll stoppas helt – regnoväder drar in

Men det finns en osäkerhet inför kvällens livesändning av Bingolotto, nämligen att ovädret som är på väg att dra in över Sverige kan komma att sätta stopp för programmet.

Bingolotto sommarkväll spelas in på Askims camping i Göteborg, programledarna Agneta och Casper befinner sig allt som oftast under ett tält som skyddar dem från regnet.

Men regnovädret kan trots det komma att ställa till det, bland annat kan det bli svårt att få dit publik då åskådarna brukar sitta på gräsplättarna runtom tältet.

Annons

”Vi håller tummarna för att regngudarna är snälla ikväll. Blir det mycket regn så finns planer för att säkra produktionen. Då stänger vi sidorna på tältet så utrustningen och medverkande klarar sig från vätan. Det klarar relativt mycket regn.”, skriver Gustav på TV4 till Hänt.

TV4 och produktionen verkar med andra ord ha en plan B ifall regnovädret drar in över staden under sändningen.

Regnet som förväntas ösa in över delar av Sverige de närmaste dagarna beräknas vara lika mycket som en hel månads nederbörd.

”Men blir det riktigt illa så får vi ta beslut efter hur läget ser ut just då.”, skriver Gustav.

Vi håller tummarna att Bingolotto sänds som planerat ikväll!

Casper och Agneta om att leda Bingolotto sommarkväll tillsammans

Under åren som Agneta och Casper har programlett Bingolotto tillsammans har de minst sagt blivit goda vänner. Och det har verkligen kommit att bli en kär tradition att leda programmet för Casper och Agneta.

– Jag är taggad som bara den på att köra igång. Det är tredje året i rad som jag och Agneta leder programmet och vi trivs verkligen ihop, sa Casper i ett pressmeddelande inför säsongens premiär.

– Det ska bli jättekul. Det känns verkligen som programmet är uppskattat av både TV-tittare och publik på plats, sa Agneta.

FOTO: TV4 Play

Annons