Därför hoppade Bodil av Gift vid första ögonkastet – innan bröllopet med Hans

Bodil och Hans i Gift vid första ögonkastet 2022 på SVT

Hundinstruktören Bodil och personlige tränaren Hans är två av de singlar som blir ihopmatchade av experterna i Gift vid första ögonkastet 2022.
Men de fick inte ens ett bröllop. Orsak? Bodil valde att hoppa av.
Nu berättar hon varför!
Därför lämnade Bodil innan bröllopet i Gift vid första ögonkastet
0:43

Efter reklamen: Därför lämnade Bodil innan bröllopet i Gift vid första ögonkastet

(0:43)

Slå på ljud

Den 11 april var det äntligen dags för premiären av Gift vid första ögonkastet 2022 att gå av stapeln på SVT.

Men starten blev inte riktigt som tittarna väntade sig. I den åttonde säsongen av programmet skulle tittarna få följa fyra par under våren. Men redan i första avsnittet väljer en deltagare att hoppa av – innan bröllopet.

Gift vid första ögonkastet-Hans om att bli dumpad innan bröllopet

Den personlige tränaren Hans, 45, blev nobbad innan han ens träffat sin match, hundinstruktör Bodil, 41. Nu berättar han om känslorna om att blivit avvisad utan att veta av vem.

– Jag fick ju först frågan om jag ville gifta mig. Dagen efter så skriver jag avtalen och att allt är klart med det. Jag provar ut ringen, och börjar bjuda in mina gäster till bröllopet. För att dagen därpå få ett samtal som säger att hon har hoppat av. Det är avblåst allting, säger Hans i Gift vid första ögonkastet på SVT. Han fortsätter:

– Det var jättejobbigt, för jag såg fram emot det här. Jag mötte folk på Skanstullsbron, när jag cyklade, var det hon? Det var så många saker jag funderade över och kände att ”du finns ju där ute!”. Några har matchat ihop oss som en skitbra match och jag får inte träffa henne? Jag måste ju vara den enda i världen någonsin som är hjärtekrossad och inte ens veta vem jag är hjärtekrossad för? Det är jättesnopet!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför valde Bodil att hoppa av Gift vid första ögonkastet 2022 – innan giftermålet med Hans

Men hur kom det sig att Bodil valde att backa ur programmet innan ens själva bröllopet ägt rum? Hon ha ren förklaring, och det är både för sin egen, men också för Hans skull.

– Jag fick panik av hela processen där, när jag fick veta att jag hade kommit med. Det gick för fort för mig. Jag blev oerhört stressad och då valde jag att backa ur, säger Bodil i programmet och avslutar med:

– För jag kände att det var inte rätt, varken mot mig själv eller mot min blivande partner som jag är matchad med. Om jag skulle gå in i det här och inte vara i balans.

Gift vid första ögonkastet sänds på måndagar klockan 20.00 på SVT och finns såklart även tillgängligt att streama på SVT Play.

FOTO: SVT

FRÅN FÖRSTASIDAN