TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Därför har Petra Marklund hållit graviditeten hemlig

04 jul, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Petra Marklund visade upp gravidmagen under Allsång på Skansen den 3 juni 2018 under ett medley för Lill-Babs.
Redan i juni började det tisslas och tasslas om att artisten Petra Marklund väntar sitt andra barn, men Petra själv valde att inte kommentera saken. Men igår, under Allsång på Skansen, visade hon upp gravidmagen i ett tajt guldfodral!
Annons

Under Polarprisets gala den 14 juni i år skymtades en rundad mage under Petra Marklunds klänning, men Petra själv lade locket på och ville inte kommentera saken. Men igår drog hon på sig en tajk paljettklänning och framförde Barbro “Lill-Babs” Svenssons Tuff brud i lyxförpackning som en hyllning till sin kollega som dog den 3 april i år. Och då fanns det inga tvivel längre, magen glittrade likt en disco-kula på scen!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag ska ha en liten bebis. Den kommer väldigt snart, avslöjar Petra Marklund till Aftonbladet efter framträdandet, men hon vill inte berätta när barnet är beräknat.

– Den ska komma om ett tag. Man vet aldrig hur det går, så jag vågar inte säga något.

2016 fick Petra Marklund och fästmannen Niklas Bergwall sitt första barn, en son, men paret är måna om sina privatliv och Petra visar sällan upp sonen på sina sociala medier.

Petra och Niklas arbetar även ihop. Niklas producerade låtar till Petras album Love CPR, under tiden då hon fortfarande uppträdd under artistnamnet September.

Men det ser inte ut att bli något septemberbarn för musikparet, eftersom bebisen som sagt “kommer väldigt snart”…

Grattis önskar vi från Hänt!

FOTO: IBL, SVT

Annons