Därför hade Bingo Rimér en bild på Julia Franzén som bakgrundsbild på mobilen

JULIA FRANZÉN, BINGO RIMÉR

Bingo Rimér är väldigt aktiv på sociala medier och han uppdaterar gärna sin Instagram-story flera gånger om dagen.
I en story kunde följarna se en mobil som hade Julia Franzén som bakgrundsbild.
Nu berättar Bingo för Hänt hur det egentligen ligger till.

Bingo Rimér är en av Sveriges mest kända fotografer och under årens lopp har han byggt upp ett riktigt imperium. Förutom att filma och fota så har han även många följare på Instagram och han uppdaterar dem flitigt.

Bingo har dottern Nova tillsammans med ex-frun Erika Heizinger. Några år senare fann han kärleken i Katrin Zytomierska och de fick sönerna Ringo och Rambo ihop. Bingo är även som en slags extra-pappa till Katrins son Falke som hon fick tillsammans med Alexander Klingstedt.

Efter uppbrottet från Katrin var det relativt tyst kring Bingos kärleksliv, ända fram tills i höstas när han dejtade Julia Franzén. I vintras stod det dock klart att kärlekssagan mellan dem var över – därför var det ytterst mystiskt att hon nu syntes till på Bingos mobil.

CHOCK Bianca Ingrosso i tårar – efter attacken på öppen gata

Bingo Rimers relation till Julia Franzén idag

Trots att Bingo och Katrin har gått skilda vägar så är de fortfarande riktigt goda vänner. Förutom att de har podcasten Relationspodden ihop så umgås de gärna med varandra och alla ex-partners och bonusbarn. Deras unika familjekonstellation är något som många av deras lyssnare ser upp till.

Även Julia har fortfarande en fin relation till Bingo och Katrin och deras barn. I höst är Julia aktuell i TV4 som Sveriges första Bachelorette. Hon ska söka kärleken i tv och Bingo har tidigare berättat för Hänt att han inte kommer missa ett enda avsnitt.

”Jag är väldigt glad för hennes skull. Finns ingen tjej i Sverige som är mer rätt än Julia för programmet. Hela min familj, som haft äran att lära känna henne, kommer sitta bänkade framför TV4 med popcorn och hålla tummarna för att hon hittar den man hon förtjänar”, skrev han då till Hänt.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Katrin Zytomierskas drama i Spanien

Med tanke på att Bingo och Katrin är så nära varandra så är han den första Katrin ringer när hon hamnar i knipa. Och under fredagskvällen var han tvungen att rycka in!

Katrin befinner sig nämligen i Marbella, där hon har köpt en lägenhet. I somras visade det sig dock att hon stött på patrull. Många saker i lägenheten var felaktigt byggda, som till exempel dörrar och vattenkranar. Dessutom så funkade inte AC:n och Katrin kämpade under hela semestern med att laga den.

Och nu hände nästa olyckliga drama för Katrin. Hon hade nämligen glömt sin mobil i en Uber så Bingo kopplades in för att hjälpa till.

Därför hade Bingo Rimér sin ex-flickvän som bakgrundsbild på mobilen

Lyckligtvis slutade historien på bästa möjliga sätt, Katrin återfann sin mobil och allt var frid och fröjd. Och dessutom fångades det hela på film. Bingo filmade nämligen hela processen till sin Instagram-story och plötsligt dök det upp en mobil som hade Julia Franzén som bakgrundsbild.

BINGO RIMÉR

Julia Franzén.

FOTO: INSTAGRAM

När Hänt når Bingo berättar han hur det egentligen ligger till med relationen till sin ex-flickvän Julia.

”Finns inte så mycket att säga. Min gamla mobil med en gammal bild på Julia. Hade glömt byta. Men har lagt in Nova nu för att undvika eventuella missförstånd.”, skriver han i ett meddelande till Hänt och visar upp den nya bakgrundsbilden.

LÄS OCKSÅ: OIGENKÄNNLIG Paow visar upp resultatet efter ingreppet

LÄS OCKSÅ: BABYLYCKA! Johannes ”Leonidas” Ulmefors ska bli pappa

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jessica Gow/TT

Senaste nytt