TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför gjorde Paulina Danielsson och Mattias Helen slut

04 aug, 2020 
Linnea Lundgren
Därför gjorde Paulina Danielsson och Mattias Helen slut
Det var bara några veckor sedan Mattias Helén och Paulina Danielsson gick skilda vägar. Efter att Mattias valt att uttala sig offentligt om uppbrottet väljer nu Paulina att publicera en hel rad sms där hon beskriver sina egna tankar kring förhållandet.
Annons
Allt om Paulina DanielssonBrand logo
Allt om Paulina Danielsson

Mattias Helén, 20, och Paulina “Paow” Danielsson, 26, blev tillsammans under inspelningarna av Paradise Hotel 2020 i Mexico. Men nyligen gick paret ut med att förhållandet tagit slut.

Många blev chockade när tv-profilerna gick ut med att de var ett par – särskilt på grund av åldersskillnaden mellan dem. Men att Mattias är sju år yngre än Paulina hindrade inte paret att visa upp kärleken på sociala medier där man ofta kunde se bilder på dem tätt hopslingrade.

Men kärleken till trots så tog förhållandet slut. Med ett kort inlägg på Instagran meddelade de båda att de inte längre var tillsammans.

Berättar om känslorna efter separationen

Kort efter uppbrottet berättade Mattias i en intervju med Hänt om känslorna efter separationen. Han menar att han, trots de jobbiga känslorna i och med uppbrottet, fortfarande hyser stor kärlek till Paulina.

– Hon är asskön att hänga med och vi är inte osams eller så, vi pratar ju och har inget alls emot varandra. Det är ingen fara, berättar han.

Annons

Men den goda relationen exparet emellan verkar ha varit kortvarig. Efter Mattias uttalanden har Paulina valt att publicera en rad sms på sina sociala medier. Meddelandena är skickade från Paulina till Mattias och beskriver hennes egna känslor kring anledningen bakom separationen. Paulina riktar även hård kritik mot den före detta pojkvännen och anklagar honom för att ha behandlat henne illa under förhållandet. Det framkommer även att Paow hade önskat att inte ta orsakerna till deras uppbrott offentligt.

“Ännu en gång har du visat hur lite du respekterar mig”, skriver hon i en skärmdump som publicerats som en story på Instagram.

“Det var mitt fel”

Mattias Helén berättade tidigare för Hänt att det var hans fel att förhållandet gick i kras.

– Det var mitt fel. Jag är inte bra på att ha ett förhållande.

I skärmdumpen som Paow själv publicerat blir det tydligt att hon inte har samma syn på varför förhållandet tog slut. Hon ger sin egen bild kring anledningen bakom uppbrottet:

“När det egentligen handlade om att du dumpa mig för att du tyckte det var jobbigt att JAG frågade dig om saker jag fått höra”,

Annons