ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför gifter sig inte Micke Rickfors och Louise – oron för skilsmässa: ”Ska nog passa oss”

24 nov, 2023 
Micke Rickfors och Louise
Micke Rickfors och fästmön Louise Raeder är förlovade sedan många år men något bröllop blir det nog inte.
Nu avslöjar de för Hänt varför de känner så.
– Det är ganska skört och vackert att vara förlovad, säger Louise.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Plura Jonsson – hon är artistens hemliga kändiscrushBrand logo
Plura Jonsson – hon är artistens hemliga kändiscrush

Vingar-stjärnan Mikael "Micke" Rickfors, 74, har varit förlovad med skådespelaren och musikern Louise Raeder, 61, i många års tid. Vid olika tillfällen har paret pratat om att ta relationen till nästa steg men nu verkar de bestämt sig för att det inte blir något äktenskap.

Därför gifter sig inte Micke Rickfors och Louise Raeder

I en intervju med Hänt berättar Louise om tankarna kring att stanna förlovade och skippa hela biten med giftermål.

– Det har nästan blivit en grej. Vi förlovade oss för åtta år sedan och så sägs det att man ska gifta sig inom ett år. Men riktigt så har det inte blivit, sen kom massor av jobb, sen kom covid. Så hör man många som varit förlovade länge och så slagit de till och gifter sig men så skiljer de sig efter ett år. Så nu börjar vi tänka att vi ska nog passa oss, säger Louise.

Annons

Hon fortsätter:

– Det är ganska skört och vackert att vara förlovad.

Micke och Louise är inte heller sambos utan har varsitt hus strax utanför Stockholm.

– Jag brukar säga att vi är så mycket vi kan-bos. Vi har varsitt stort hus. Micke har fyra barn och jag har tre barn. Men oftast är det så att min son har mitt hus för sig själv för vi bor här ute hos Micke, säger Louise.

Stora kärlekslyckan under pandedmin: ”Det var helt underbart när det bara var vi”

Paret älskar dock att tillbringa sin tid tillsammans, faktum är att isoleringen under pandemin kom att vara en tid som paret till och med njöt av.

– Hade vi inte jobbat ihop så hade vi inte setts. Jag tänker på hur det var under pandemin, en del får spader. Vissa går till jobbet, hämtar barnen, sen lagar man middag men då var alla tvugna att umgås dygnet runt. Det blev så många skilsmässor, säger Louise och fortsätter:

– Men vi sörjde nästan när pandemin var över. Det var helt underbart när det bara var vi, det var inga resor, måsten eller så. Vi bara njöt. Vårt förhållande stärktes.

Louise tillägger att det såklart var mycket olyckligt med pandemin också men just att få vara mer Micke var något hon njöt av.

Vad tror du är nyckeln till att ni trivs så bra tillsammans?

– Vi var äldre när vi träffades, vi båda hade äktenskap bakom oss. Vi kanske inte kunde säga jag vet vad jag vill men vi kunde säga jag vet vad jag inte vill. Vi låter varandra vara och inte hålla på för mycket. Det är en stor acceptans mellan oss och tillåtande i hur vi är. Vi litar mycket på varandra också.

FOTO: TT

Annons