Därför avslöjade Isabella namnet på pojkvännen Paul så tidigt

Därför gick Isabella ut med namnet på nya pojkvännen Paul – efter bara veckor

Isabella Löwengrip och pojkvännen Paul Sundvik har dejtat i några månader, allt tack vare väninnan Pingis Hadenius som fixade en blinddejt åt dem.
Först gick Isabella ut med på sin blogg att hon var i en relation, och bara några dagar senare bekräftar hon vem den lycklige är.
Men hur kom det sig att Isabella valde att gå ut med sin och Pauls relation efter så kort tid?
– Det har varit ganska mycket spekulationer, säger Isabella till Hänt.

I slutet av juni i år så avslöjade Isabella Löwengrip, 29, att hon hittat kärleken på nytt. Dock ville hon inte inte gå ut med vem den lycklige var på momangen, utan valde att spara lite på det.

Några dagar senare, i början av juli, skrev Isabella ett känslosamt och fint inlägg på sin blogg där hon avslöjade att nya pojkvännen är Paul Sundvik, 52. Han jobbar som fotograf och det var väninnan och kollegan Pingis Hadenius, 42, som parade ihop dem genom en blinddejt.

Isabella löwengrip

FOTO: Matt Crossick/TT

Men hur kom det sig att Isabella tillslut valde att avslöja att nya kärleken var Paul? Och varför höll hon på namnet till en början?

Därför valde Isabella att gå ut med Pauls namn offentligt

Isabella är superglad över nya kärleken men också över beslutet att gå ut med namnet på honom. Det var en stor grej för Isabella att gå ut med sin relation offentligt. Men frågan är ju varför hon gick ut med det just då? Fanns det någon tanke bakom?

– Det har varit ganska mycket spekulationer. Sen är vi ute och reser i sommar och det blir oftast så att det är någon bild som tas och att det börjar tisslas och tasslas, berättade Isabella Löwengrip för Hänt i början på juli.

Just spekulationer var något som Isabella ville undvika med nya kärleken Paul och tog därför beslutet att gå ut med relationen.

Isabella och Paul träffades genom att väninnan och kollegan Pingis ordnade upp en blinddejt. Det var dock inget som Isabella först hade någon som helst lust med, utan ville helst inte gå på dejt över huvudtaget.

– Jag är dålig på att dejta, det är svårt i min situation. Det var några månader sedan som Pingis sa att hon hade den bästa blinddejten till mig. Då tänkte jag bara ‘blinddejt, det kan man ju inte gå på, det är ju jättekonstigt’. Sen också att träffa någon som vet vem jag är men att jag inte vet vem han är, det är ju jättemärkligt, berättade Isabella Löwengrip för Hänt i början av sommaren och fortsatte:

– Så jag ville absolut inte gå från första början, fy! Det är väl ingen som vill gå på en blinddejt?

Isabella Löwengrip allvarlig i vit skjorta

FOTO: Lisa Arfwidson/TT

Vad föll Isabella för hos Paul?

Dock hade faktiskt inte Paul så jättebra koll på Isabella heller, vilket kanske gjorde det lite lättare.

Paul hämtade upp Isabella med sin båt och det första hon tänkte när hon såg Paul med sitt blonda hår, backslick och båt var ‘åh nej, inte en sån där stekar-typ’.

– Men sedan visade det ju sig att han är en konstnär och kreatör. Så han är inte alls den här typen av klassisk backslick-stekare utan han är en kreativ konstnärlig själ och det var även det som jag fastnade för, har Isabella Löwengrip avslöjat för Hänt.

Och det tog heller inte lång tid för turturduvorna att förstå att de är rätt för varandra.

– Bara efter några sekunder så kände vi ‘men herregud det är vi som ska leva med varandra!’. Har man inte upplevt den känslan, då är det så svårt att förstå. Men när man väl upplever den då blir det så tydligt.

I sommar har paret rest och verkat mysa till det rejält på semestern, härligt!

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

SENASTE NYTT!