Därför försvinner Laila Bagge från Rix Morronzoo

Därför saknas Laila Bagge i morgonens Rix Morronzoo.

I fyra år har Laila Bagge roat radiolyssnarna om mornarna i Rix Morronzoo. Tillsammans med parhästen Roger Nordin levererar hon tävlingar, familjeråd och vardagsbetraktelser. Men i morse var inte Laila Bagge på plats – i programmet berättar hon varför via telefon.
Så delar Korosh Kananian och Laila Bagge på ekonomin ”Tjänar mer än mig”
Slå på ljud

Medieprofilen Laila Bagge, 46, har varit programledare för Rix Morronzoo sedan 2015. Varje vardagsmorgon väcker hon radiolyssnarna med prat, musik och nyheter tillsammans med parhästen Roger Nordin, 42. Med i studion finns också Lotta Möller och producenten Basse Widman, med Marko “Markoolio” Lehtosalo som återkommande gäst.

Men i morgonens program saknades Laila Bagge i Rix Morronzoos studio. Anledningen är att hon och sambon Korosh Kananian, 28, ska åka på kärlekssemester – till Island.

Lailas avslöjande om kärleksresan

I morgonens Rix Morronzoo ringer Roger Nordin upp Laila Bagge, som är på Arlanda i väntan på att planet ska lyfta.

– Jag är lite stressad för jag är sen som vanligt. Så är det in i securityn och bli randomly picked. Men någon ska ju bli det också, säger Laila Bagge.

– Vi vill se många härliga och spännande bilder på Instagram, säger Roger Nordin till sin kollega som lovar att uppdatera sociala medier under sin semester.

Laila Bagge och Korosh Kananian har inte gjort några bestämda planer inför resan – förutom att de inte ska missa Islands varma källor.

– Vi ska bada och rida islandshäst. Sen ska vi hitta något härliga restauranger, säger Laila Bagge.

Laila och Korosh har varit tillsammans i i fem år. Idag bor paret i en villa på Lidingö tillsammans med barnen Liam Pitts, 15, och Kit Wahlgren, 15, som Laila har från tidigare relationer.

Träffades på krogen

I podcasten Vad har Hänt? har Laila Bagge berättat om hur det gick till när hon och Korosh träffades. Trots att hon hon inte var sugen på att gå ut hamnade Laila på innekorgen Riche vid Stureplan i Stockholm med en vän. Där var även Korosh, som efter en stund gick fram till Laila.

– Jag kom ihåg att jag bara stod där och var måttligt irriterad över att jag gått ut och att jag tillåtit mig att bli lurad ut på krogen och han kommer fram, så jag dömde ju ut honom med en gång och det första jag frågade var, hur gammal är du? säger Laila i podcasten.

Korosh svarade först inte på frågan, utan undrade bara varför det spelade någon roll. Laila insisterade och till slut sa Korosh hur gammal han var – men lade till fem år på hans riktiga ålder.

– Han visste ju att jag skulle dissa honom direkt om han berättade sin riktiga ålder, säger Laila Bagge.

Efter att ha haft en rolig kväll tillsammans blev de båda ett par – och idag spelar åldersskillnaden ingen roll.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Patrik Österberg/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN