Därför försvinner Åsa Vesterlund från Svenska Hollywoodfruar

Åsa Vesterlund i Svenska hollywoodfruar

Åsa Vesterlund försvinner från Svenska Hollywoodfruar, åtminstone i några avsnitt. Nu berättar både hon och TV3 om anledningen bakom beslutet.

Åsa Vesterlund, 44, har gjort storslagen comeback i Svenska Hollywoodfruar på TV3 efter att hon förra året valde att avstå.

– Det kommer bli en av de bästa säsongerna. Det kommer att komma fram en hel del sanningar måste jag säga och dessutom lite till. Den här säsongen blir äkta, har Hollywoodfrun tidigare sagt till Hänt.

Hollywoodfruarna 2019

Fyra av fem Hollywoodfruar 2019. Det är bara Elena Belle som saknas på bilden.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Övriga fruar för den här säsongen är Maria Montazami, 53, Siv Cotton, 47, Elena Belle, 34, och Gunilla Persson, 60. Skratt, gråt, bråk och en hel del dramatik är det tittarna är vana att se i Svenska Hollywoodfruar och enligt Åsa Vesterlund kommer ingen bli besviken i år heller.

– Den här säsongen kommer alla bråka med alla. Det är extremt mycket upprörda känslor, drama och tårar åt varje håll. Jag har mina stunder mot Gunilla, men alla gräl är äkta och alla har en del av det, säger hon till Hänt.

Försvinner från Svenska Hollywoodfruar

I det första avsnittet fick tittarna se när Åsa Vesterlund mötte sin rival Gunilla Persson under en frulunch där stämningen var allt annat än trevlig.  Därefter fick man följa med när Åsa Vesterlund och Maria Montazami gjorde en ansiktsbehandling vid namn ”penis facial”, ungefärligt översatt till penis-ansiktsbehandling.

Gunilla Persson i svenska hollywoodfruar

Gunilla Persson och Åsa Vesterlund fortsätter att bråka i den nya säsongen av Svenska Hollywoodfruar.

Redan efter de två första avsnitten för säsongen har Åsa Vesterlund alltså hunnit med att bråka, skratta, provocera, sprida glädje och festa loss. Men i reklamen inför avsnitt tre syns Hollywoodfrun inte till. På sin Instagram story berättar hon om fansens undran.

– Jag får så många frågor om varför inte jag är med i nästa avsnitt av Hollywoodfruar, och naturligtvis finns det ju en anledning till det. Men jag kommer att komma mer, så det kommer att komma ännu fler avsnitt där jag är med så sitt lugnt i båten, säger Åsa Vesterlund.

Åsa Vesterlund förklarar frånvaron i Svenska Hollywoodfruar

För Hänt berättar hon via ett meddelande att hon inte kommer att synas i de två kommande avsnitten av tv-serien.

– Jag är inte med i alla avsnitt, det är självvalt men jag kommer med i avsnitt 5 igen som vanligt, skriver hon.

Susanne Nylén, presschef på Nordic Entertainment Group, förklarar närmre hur det kommer sig att Åsa Vesterlund inte är med i de kommande två avsnitten av Svenska Hollywoodfruar.

– Precis som i tidigare säsonger är inte alltid så att alla fruar med i varje avsnitt av olika anledningar. Det kan till exempel bero på inspelningsperiod eller tillgänglighet. Vi tycker Åsa Vesterlund är fantastisk och ber tittarna ha förtröstan då Åsa kommer bjuda på mycket underhållning under säsongen, säger Susanne Nylén.

Svenska Hollywoodfruar sänds tisdagar klockan 21.00 på Tv3, Viafree och Viaplay.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Naina Helén Jåma