Därför försvinner Alexander Hermansson från SVT-programmet

Alexander Hermansson har underhållit både barn och vuxna i Sverige hela sommaren.
Nu försvinner SVT-profilen från tv-rutan.

Det har varit en fullspäckad sommar för SVT-profilen Alexander Hermansson, 28. I mitten av juli avslöjade profilen att han och frun Caroline blivit föräldrar för första gången. Det blev en liten son som fick namnet Hiro.

Men någon pappaledighet blev svårt för Alexander att ta ut med detsamma. Orsaken? Jo, han underhåller Sveriges sommarlovsbarn varje morgon i SVT:s barnprogram Sommarlov.

Men nu blir det ändring på det.

Sommarlov

Programledarna för SVT:s Sommarlov: Alexander Hermansson, Ida On, Markus Granseth, Angelika Prick och Malin Olsson. FOTO: Johan Nilsson/TT

Försvinner från tv-rutan

Men nu är sommaren över, och allvaret står bakom knuten. Snart börjar skolan och sommarlovet är slut för de flesta barn, vilket betyder att även tv-programmet Sommarlov har sitt slut för i år.En person som är både tacksam, men en aning vemodig är Alexander Hermansson, som nu längre inte kommer synas till i tv-rutan varje morgon.

”Sista avsnittet av SOMMARLOV idag!”, skriver Alexander Hermansson på Instagram. Han fortsätter:

”Min 7e säsong och det är fortfarande det absolut det roligaste jag gjort”.

Alexander passar på att tacka alla tittare och tv-teamet:

”Trots att sommaren har varit annorlunda har vi alla tillsammans gjort det bästa utav det!”

Alexander Hermansson

FOTO: Instagram

Följarnas tacksamhet

I kommentarsfältet till Alexander Hermanssons nya bild på Instagram väller det in kärleksfulla ord från följare, tittare och fans. Många tackar för en fantastisk sommar och en otrolig insats.

”Tack världens bästa gäng! Vi tittar tillsammans med våra barn varje dag. Jag älskar hur ni kommunicerar så mycket värde och viktigheter mitt i allt skoj och trams. Ni är bäst! Tack!”, skriver en följt av ett rött hjärta.

”Må ni ALDRIG sluta med Sommarlov som det är nu! Barnen älskar det så mycket! Och alla ni som lett programmet är som klippta och skurna för programmet!”, fyller en annan i.

”Supertack för ett stort engagemang på alla sätt! Ni är bästa gänget!! Så förstående glada och energifyllda!”, kommenterar en tredje person.

”Det var så kul”, konstaterar en fjärde.

FOTO: Johan Nilsson/TT, Jerker Ivarsson/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!