LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför firar Sanna "Alla hjärtans dag" utan sambon

14 feb, 2017 
Linnéa Geijer
Sanna Nilsen skulle helst av allt fira "Alla hjärtans dag" med sin sambo Joakim, men i år blir det mamma som får mysa med Sanna.
Annons

Alla hjärtans dag är här, och par över hela världen firar denna kärlekens dag tillsammans. Men för många kommer livet emellan, och de kan inte fira tillsammans med den de har närmast hjärtat, en av dessa är folkkära artisten Sanna Nielsen, 32.

– Jag får väl pussa min mamma på alla hjärtans dag för jag är hemma i Skåne då. Det blir en “familje alla hjärtans”, berättar hon då Hänt möter henne på Hamburger Börs dagarna innan den stora dagen.

Hade hon fått välja vem som helt att tillbringa dagen med hade det däremot varit kärleken Joakim Ramsell, 44, som stod högst på listan.

– Då går sambon alltid först, men han jobbar, förklarar hon.

– Så är det ibland och det funkar ju bra ändå, man får ju fira så många alla hjärtans dagar tillsammans ändå, säger hon och tillägger med ett strålande leende:

– Och så finns ju alltid Skype.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons