nyhetsmorgon

Soraya Lavasani lämnade Nyhetsmorgon – mitt i direktsändning

Soraya Navasani

Soraya Lavasani är ett ständigt inslag som programledare i Nyhetsmorgon.
Nyligen tvingades dock Soraya lämna studion.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Soraya Lavasani om kaoset i Nyhetsmorgon
0:42

Efter reklamen: Soraya Lavasani om kaoset i Nyhetsmorgon

(0:42)

Slå på ljud

Soraya Lavansani, 41, har en självklar plats för tv-tittarna när hon tillsammans med Martin Järborg, 44, leder tittarna genom TV4:s succé morgonprogram Nyhetsmorgon. Soraya har varit en del av av TV4:s produktionen sedan 2008 både som nyhetsankare och programledare.

Nyhetsmorgon sänds varje dag hela veckan och under flera timmar. Där ämnena skiftar mellan brådskande och stora händelser till mindre incidenter som behöver avhandlas.

Då är det inte konstigt att det ibland händer oväntade saker. I sändningen från onsdagen den 10 maj leder Soraya och Martin programmet när något oväntat sker för programledarna.

Soraya Lavasani tvingas lämna Nyhetsmorgon

Under ett inslag tidigt i programmet blir Soraya plötsligt tvungen att lämna sändningen. I studion finns Christina Sahlberg, sparekonom på Compricer för att svara på frågor om banklån där tittarna bland annat får lära sig vad de ska tänka på när de omförhandlar sina lån.

Delar av den intervjun missar Soraya för att lämna studion och istället skiftas kameravinkeln mot kollegan Martin istället. Samtidigt som vi hör henne hosta mer intensivt i kulisserna.

Det dröjer dock inte lång tid innan Soraya återigen är tillbaka i studion igen och hon kommer tillbaka till sin kollega och kan fortsätta intervjua Christina.

Återkommande hostproblem för Soraya i Nyhetsmorgon

Det är inte första gången som någon liknade händer i Nyhetsmorgon. I ett klipp från 2019 drabbades Soraya också av en hostattack när hon intervjuade Leif GW Persson, 78. Då var det förkylningstider. Något som Leif uppmärksammade.

– Har du samma som jag? frågade Leif då. Varpå Soraya svarade:

– Ja, det är så irriterande.

Sorayas förre detta kollega Jesper Börjesson, 52, fick då bryta in medan Soraya fortsatt hosta.

– Hostfestivalen var det här. Snart börjar väl jag också!.

Hänt har sökt Soraya Lavasani och Martin Järborg för en kommentar.

FOTO: Nyhetsmorgon/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN