ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför fick Kaleb vara med i Naked Attraction två gånger – bluffen bakom kulisserna

05 jul, 2022 
Kaleb Naked Attraction
Kaleb Best klädde av sig naken i tv två gånger under samma säsong.
Nu berättar han om produktionens samtal som gjorde att han ställde upp i ytterligare ett avsnitt av Naked Attraction – samt bluffen som lurar tittarna i programmet.
Annons
Därför blev Sofia aldrig obekväm under Naked Attraction: "Har sett en del"Brand logo
Därför blev Sofia aldrig obekväm under Naked Attraction: "Har sett en del"

I säsongsavslutningen av Naked Attraction är det dags för Izabella, 23, att leta efter kärleken i tv. Precis som i avsnitten innan får Izabella välja en dejt utifrån fem nakna kroppar framför sig.

När valet är gjort står det klart att det är Kaleb Best, 21, som blir utvald för att gå på dejt. Vad som snabbt visar sig i programmet är att detta inte är Kalebs första medverkan i Naked Attraction, han stod nämligen i boxarna även då Caroline Alinder, 22, sökte efter kärleken några avsnitt tidigare.

Därför medverkar Kaleb Best i Naked Attraction två gånger

Vid det första tillfället som Kaleb klädde av sig naken i tv blev hand dessvärre bortvald men rond två tog han sig hela vägen till dejten. Men varför fick egentligen Kaleb vara med i två utav sex avsnitt?

Annons

– Jag vet inte riktigt vad de tänkte men jag åkte ju ut i först i det första avsnittet jag var med i. Och då ringde de mig morgonen efter och frågade om jag ville vara med igen. De sa typ att jag fick för lite tv-tid eller någonting, jag kommer inte helt ihåg vad de sa. Men jag tackade ja då så fick jag komma in, säger Kaleb till Hänt och fortsätter:

– Jag har ingen aning, de kanske inte hade tillräckligt med människor eller så va jag en bra match för henne.

Produktionen själva menar däremot att det inte var något sista minuten-beslut att ta in Kaleb för en andra inspelningsdag.

”Produktionen lägger ett gediget pussel genom hela castingprocessen utifrån de preferenser som deltagarna själva har uppgivit, för att bädda för bästa möjlighet till matchningar för samtliga medverkande. Vi är glada att Kaleb ville medverka en andra gång och att det dessutom visade sig innebära en chans till revansch för honom”, skriver Mathilde Albinsson, pressansvarig för programmet till Hänt.

Bluffen för tittarna i Naked Attraction – ljuger om inspelningen

Inte nog med att Kaleb fick vara med två gånger så genomgick han dessutom en utseendeförändring mitt under inspelningen. I det sista avsnittet har Kaleb en längre frisyr under dejten men när uppföljningssnacket sedan spelas in syns han med kortare hår.

Annons

– Vad hände igår?, säger personen som genomför intervjun i programmet och vill att Kaleb och Izabella ska berätta om dejten.

För Hänt avslöjar nu Kaleb att inspelningen inte alls skedde dagen efter dejten som programmet försöker få det att framstå som.

Spelades inte snacket om dejten in dagen efter dejten?

– Nej, det gjorde inte det på grund av att hon behövde jobba så det var några dagar efter, säger Kaleb.

Produktionen väljer däremot inte att bekräfta att inspelningen skedde flera dagar senare utan svarar diffust på frågan.

”De som går på dejt återses strax efter för att dela med sig av sina upplevelser.”

Foto: Discovery+

Annons