Därför ersätts Soraya Lavasani av Maria Forsblom i Nyhetsmorgon

Soraya och Maria i Nyhetsmorgon

Vi vana vid att se Soraya Lavasani tillsammans med Jesper Börjesson i TV4:s Nyhetsmorgon.
Men i onsdags ersattes Soraya av Maria Forsblom – nu avslöjar hon anledningen till det oväntade inhoppet.

Programledarduon Soraya Lavasani, 37, och Jesper Börjesson, 48, har blivit en riktig favorit hos TV4-tittarna. I Nyhetsmorgon får vi varje vecka se dem styra skutan tillsammans och i sociala medier hyllas de ofta för sin insats.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

I sommar har vi dock inte fått se så mycket av Jesper och Soraya tillsammans i programmet. De båda tv-profilerna var nämligen borta på semester i flera veckor och ersattes då av andra TV4-profiler.

Det var i mitten av augusti som Jesper Börjesson återförenades med sin parhäst i Nyhetsmorgon, något han avslöjade i ett inlägg på Instagram vid tillfället.

”Kramar ur det sista av denna fantastiska semester. Så glad och tacksam för häng med alla fina människor och underbara upplevelser. På måndag är det dags för Nyhetsmorgon med Soraya Lavasani igen. Ska bli kul. Hoppas vi ses i rutan”, skrev han intill en bild på sig själv på en brygga.

Därför saknas Soraya Lavasani i TV4:s Nyhetsmorgon

Soraya Lavasani och Jesper Börjesson är personerna som leder tittarna genom morgonshowen varje måndag, tisdag och onsdag.

Men i onsdagens avsnitt av Nyhetsmorgon var det istället Jesper Börjesson och TV4-kollegan Maria Forsblom, 33, som syntes i rutan. Det oväntade inhoppet har lett till frågor i sociala medier.

”Vart är Soraya Lavasani?”, undrar en person i en kommentar på Nyhetsmorgons Instagram-konto.

Nu besvarar Maria Forsblom tittarnas funderingar.

”Hon kurerar sig hemma och är förhoppningsvis frisk på måndag”, skriver hon.

Men trots att tittarna förväntade sig att se Jesper Börjesson tillsammans med Soraya Lavasani i programmet verkar det inte som att de är besvikna över Maria Forsbloms plötsliga inhopp.

”Såå härligt att se fina proffsiga Maria tillsammans med Jesper”, skriver en person i en kommentar.

”De två bästa programledarna tillsammans. Wow!”, skriver en annan.

FOTO: TV4