LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför ersätter TV4 Tilde de Paula Eby i Efter fem

13 feb, 2020 
Tilde de Paula Eby i Efter fem
I onsdags skulle TV4-tittarna fått se Tilde de Paula Eby som programledare för Efter fem.
Nu avslöjar Axel Pileby varför kollegan saknas i rutan.
Annons
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter fem

Det var över ett år sedan Efter fem hade premiär på TV4. Till en början var det endast Tilde de Paula Eby, 47, och Axel Pileby, 33, som var programledare men med tiden har gänget utökats och numera får vi även se Henrik Alsterdal, 40, Sofia Geite, 37, och Anna Brolin, 39, styra skutan med jämna mellanrum.

I januari drog Efter fem igång efter ett längre uppehåll i samband med jul- och nyårshelgen. Denna nya säsongen av programmet har redan bjudit på en hel del skratt och tårar. Det sistnämnda fick vi se ett exempel på i januari under en intervju med artisten Anders Lundin, 61. När han gästade Efter fem och spelade upp ett par av sina nya låtar bröt Tilde nämligen ihop i tårar.

– Gud vad mycket känslor det blev, sa hon i programmet.

Axel Pileby och Tilde hyllas

Förra veckan var minerna på programledarna desto gladare. I ett inlägg på Instagram delade Axel Pileby med sig av en bild tillsammans med Tilde och berättade då skämtsamt om en kommentar han fått angående sin klädsel i direktsändning.

Annons

Ruggigt (färg)stark måndagsduo!!! Och jag och Tildur tar nya tag i morgon! (Angående jackan messade en polare: ”Den hade jag själv inte valt – inte ens Efter Fem öl”. Det tyckte jag var roligt!)”, skrev han.

Följarna verkar älska Tilde och Axels skojiga jargong och i kommentarsfältet hyllades duon.

Jo ni är riktigt färgglada hela ni spritter av glädje”, skrev en person i en kommentar till inlägget.

Därför saknas Tilde i Efter fem

När det i onsdags var dags för ännu ett avsnitt av Efter fem saknades Tilde de Paula Eby. Istället fick vi se Henrik Alsterdal och Axel Pileby leda programmet ihop. På Efter fems Instagram-konto avslöjar duon anledningen till Tildes plötsliga frånvaro.

– Och hur ska vi fylla upp det här tomrummet? Vi jobbar hårt, vi är ett team, vi har gjort det förr, tillägger Henrik, varpå Axel fortsätter:

–Vi har gjort det nån gång så vi hoppas på det bästa, det kommer bli ett härligt Efter fem ändå som kommer att innehålla mängder av olika saker.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/EXP/TT, Instagram

Annons