LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför bor Simon Sköld och Camilla Läckberg inte på heltid i Villa Lumos

30 maj, 2023 
Simon Lundh
Simon Sköld och Camilla Läckberg
2021 köpte Camilla Läckberg och Simon Sköld hus som de kallar Villa Lumos. Planen var till en början att de först skulle bo i Villa Lumos.
Nu berättar Simon om varför paret inte bor där på heltid.
– Vi trivs väldigt bra med det, säger Simon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Camilla Läckberg sanna ord om Simon Skölds nya tv-karriärBrand logo
Camilla Läckberg sanna ord om Simon Skölds nya tv-karriär

Simon Sköld, 35, är sedan 2017 gift deckardrottningen Camilla Läckberg, 48, och i början av 2021 stod paret för ett stort inköp när de köpte ett sekelskiftets i Tyresö, ett hus de kallar Villa Lumos.

Men sedan dess har det varit lite olika bud. Till en början verkade planen vara att bo permanent i Villa Lumos, men efter ett tag bestämde de istället att lägga vantarna på en villa i Enskede i södra Stockholm.

Tack för alla gratulationer till vår flytt. Många frågar om Lumos. Självklart skulle vi vilja bo där heltid, men logistiken för det skulle bli för omständigt i vardagen. Därav kom valet att sälja lägenheten och flytta tillbaka till Enskede. Närmare och smidigare för alla och gör det lättare att vara mer på Lumos där vi kommer att hamna på heltid i framtiden som det ser ut”, förklarade Simon då.

Simon Sköld om sin medverkan i Sveriges mästerkock VIP

Paret syns ofta på röda mattan, men även i diverse tv-sammanhang. Simon har synts flitigt i flera produktioner under våren, bland annat i TV4:s Sveriges mästerkock VIP. Ett program som Simon har lyckats ta sig enda fram till finalen. Just ett matlagningsformat i tv, kanske inte är den sida Simon är mest bekväm med att visa upp på tv. Trots det gick han in med inställningen att göra sitt bästa.

Annons

– Det var väldigt annorlunda, jag tänkte att jag ska göra mitt bästa och sedan är det bra, säger Simon till Hänt och berättar att programmet lockade fram hans tävlingsinriktade sida.

– När det började blev jag väldigt tävlingsinriktad. Det var väldigt kul, men galet stressigt, säger han.

Simon Sköld och Camilla Läckberg väljer bort Villa Lumos

Simon och Camilla med familj bor sedan en tid tillbaka i Enskede, därför spenderar de inte lika mycket tid i deras välkända Villa Lumos. Nu berättar Simon om varför paret inte vistats lika mycket där som Enskede.

– Vi bodde på söder tidigare, men köpte ett hus i Enskede istället. Vi flyttade dit i mars förra året. Det blev ett enklare liv helt enkelt, säger Simon och fortsätter:

– Dels så år det närmare Tyresö och de stora barnens pappor bor där. Så det är väldigt enkelt med logistiken och de kan gå mellan mamma och pappa. Vi trivs väldigt bra med det.

Huset i Enskede krävde inga större renoveringar när familjen flyttade in. Till skillnad från de omfattande renoveringarna som gjordes på Villa Lumos. Att just slippa en större renovering var något som Simon var tyckte var skönt.

– Huset var nyrenoverat när vi flyttade in, sedan har vi satt vår egen prägel på det. Vi har byggt ett garage. I huset var det bara tapetsera och måla som behövdes.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons