Därför greps Martin Melin av polis i Thailand – Camilla Läckbergs ord

Martin och Camilla

Det är Martin Melins ex-fru Camilla Läckberg som avslöjar att han en gång i tiden blev tagen av thailändsk polis.
Men det visar sig att det fanns en hemlig kupp bakom.
– En cell mitt ute i djungeln, säger Läckberg i podcasten Nyfiken på.
0:42

Efter reklamen: Därför vill Martin Melin kasta en paj på Camilla Läckberg

(0:42)

Deckardrottningen och tv-profilen Camilla Läckberg var tidigare gift med polisen och influencern Martin Melin. Tillsammans har de även en son tillsammans.

Camilla är just nu aktuell i TV3:s Svenska Powerkvinnor och nyligen gästade hon dessutom Kristin Kaspersens podcast Nyfiken på. Under samtalet så kom författaren bland annat in på att hon är skämtsam och hur det gick till när ex-maken Martin Melin blev arresterad av thailändsk polis.

Breaking
Casper och Helena skiljer sig efter 20 år som gifta

Camilla Läckberg om sin skämtsamma sida: ”Glimten i ögat”

Camilla och Kristin kommer in på ämnet att Camilla har mycket humor och gillar att skoja och ”pranka”.

– Du gillar ju lite tillbaka-kaka?, säger Kristin Kaspersen.

– Jag men det gör jag, jag är ju lite hämndlysten av mig också. Det är roligare att hämnas när man faktiskt inte tar åt sig och blir ledsen, utan jag tycker det är lite mer fascinerande och lite roligt. Det är även roligt att hitta någon tillbaka-kaka som är med lite glimten i ögat så, säger Camilla Läckberg och tillägger:

– Jag älskar ju pranks!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Camilla Läckberg

Camilla Läckberg i Amsterdam 2021, för att lansera boken Box som hon skrivit med Henrik Fexeus

FOTO: DPPA

Camilla har otaliga framgångar med sitt författarskap. Hon fick sitt genombrott med Fjällbackaserien följt av Isprinsessan, Predikanten, Lejontämjaren, En bur av guld och Häxan för att nämna några. Hennes böcker säljs världen över och hon är en av Sveriges främsta och mest framgångsrika författare.

Läckbergs skämt med exet – stoppades av polis i Thailand

Även om böckerna är allvarliga så är Camillas personlighet desto mer skojsam, hon tar upp ett exempel i podcasten om när hon fick ex-maken Martin Melin arresterad av polisen i Thailand.

– Mitt bästa practical joke var när jag fick min ex-man Martin arresterad av thailändsk polis i Thailand, säger Camilla Läckberg.

– Nej men du skämtar?, svarar Kristin Kaspersen chockat då.

– På hans födelsedag. Jag mutade lokala polischefen på Koh Lanta med en flaska whiskey så han skulle arrestera Martin. Han påstod att han körde en stulen bil, vi hade en hyrbil där. Det här finns ju på film, säger Camilla Läckberg och fortsätter:

– Och så blev han då hämtad i polisbil och utkörd till den här häktes-förvaringen, en cell mitt ute i djungeln. Betongbyggnad, det var verkligen så att ingen kunde höra dig skrika. Han fick sitta i häktningscellen i en timme och sedan kom vi med champagne och skrek grattis! Han garvade då, men han hade börjat bli lite svettig...

FOTO: Henrik Montgomery/TT // LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

SENASTE NYTT!