LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför återförenas Molly Sandén och Danny Saucedo

24 maj, 2019 
AvAgnethe Alm
Molly Sandén och Danny Saucedo återförenas efter uppbrottet på strejk för klimatet.
I mars bekräftade Molly Sandén att hon och Danny Saucedo gått skilda vägar efter sex år tillsammans. De bröt förlovningen och förklarade sedan att de numera är vänner. Nu återförenas de.
Annons
Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägarBrand logo
Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägar

Det var i direktsänd radio som artisten Molly Sandén, 26, gick ut med att hon och pojkvännen Danny Saucedo, 33, hade gjort slut. I Gry Forssell med vänner förklarade hon sin nya relationsstatus när programledaren Gry Forssell, 46, frågade om hon var singel efter att ha hört Mollys låt Den som e den, med textrader som ”jag beställer drinkar för en”.

– Jag festar ensam just nu.. så att säga, sa Molly då och fortsatte:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det kanske är lite deppigt, men det kan också vara något fint med det på något sätt. Det behöver inte alltid vara en dans på rosor.

Efter uppbrottet dröjde det ett par veckor innan Danny Saucedo uttalade sig om saken. I en intervju med Expressen förklarade han att beslutet att gå skilda vägar var gemensamt, och att det inte fanns något ont mellan honom och Molly Sandén.

– Vi är bästa vänner, vi älskar varandra, det var mina sex bästa år hittills. Jag är så glad att jag fick så många år med Molly. Men allt har sitt slut, sa han till tidningen.

Annons

Återförenas för klimatet skull

Två månader har nu gått sedan uppbrottet blev bekräftat – och nu återförenas det forna paret. Det avslöjar miljökämpen Greta Thunberg, 16, på Instagram.

I ett inlägg delar hon en tillbakablick från dagen då hon påbörjade den skolstrejk för miljön, som hon haft sedan förra hösten. Då satt hon utanför skolan helt ensam. Men nu är hon inte längre ensam, vilket hon uppmärksammar i det nya inlägget.

”Skolstrejk dag 1… Nu är jag inte ensam längre! På fredag 24/5 strejkar vi på 1387 platser i 111 länder”, skriver Greta Thunberg.

Greta fortsätter berätta om schemat för dagen, och avslöjar även att Danny Saucedo och Molly Sandén kommer att stå på samma scen under strejken.

”I Stockholm samlas vi Humlegården kl 11:30 nu på fredag. Sen går vi till Kungsträdgården. Forskare och aktivister talar, inklusive jag. På scen: Astrid S, Molly Sandén, Jireel, Danny Saucedo, Lamix och Annika Norlin (Säkert!)”.

FOTO: TT/Ola Axman, TT/,Karin Törnblom

Annons