Artikeln innehåller reklamlänkar

Därför är Paradise hotel-Smail portad från Tinder: ”Åt helvete”

Smail Alihodzic från Paradise Hotel har blivit portad från Tinder

Paradise hotel-stjärnan Smail Alihodzic har efter flera varningar blivit portad från dejtingappen Tinder - nu berättar han varför.

Smail Alihodzic, 28, blev känd genom sin medverkan i dokusåpan Paradise hotel på TV3 och var en favorit bland tjejerna. Dessutom skapade hans sexliv stora rubriker, efter att han sagt att han har haft sex med 500 tjejer. Han har synts under två olika säsonger i programmet och i den senare mötte han kärleken i en annan av deltagarna, göteborgaren Emma Hellström, 25.

De blev ett par och efter inspelningarna flyttade Emma till Smail i Stockholm, men bara efter några månader tog kärlekssagan slut. I höstas berättade Emma för Hänt att hon inte kunde lita på honom, efter saker hon hade hört om honom – bland annat om att hon inte varit den enda tjejen under deras tid tillsammans.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

En tid efter uppbrottet pratade Smail om förhållandet med exet i podcasten Sex med Smail och Frida, när frågan om otrohet togs upp. Realitystjärnan säger då att han aldrig skulle vara otrogen under ett förhållande.

Det har snart gått ett år sedan uppbrottet med ex-flickvännen och nu avslöjar Smail för Nöjesbladet att det inte rullar på särskilt bra på kärleksfronten.

– Det går åt helvete med kärlekslivet. Samtidigt är det aktivt val att inte dejta någon. Det är mycket jobb just nu och jag vill fokusera på det, säger han till Nöjesbladet.

Men det kan finnas en anledning till varför det inte går så bra. För precis som många andra singlar har 28-åringen använt Tinder – fram tills nu.

”Fick varning efter varning”

Nyligen gästade Smail radiostationen Power Hit radio och där berättar han att han blivit portad från Tinder. Han berättar för Nöjesbladet att detta är en konsekvens av att flera har anmält hans profil för att vara fejk.

– Jag hade inte länkat min Tinder till mitt instagramkonto och då blev jag anmäld gång på gång för att ha en fejkprofil. Jag fick varning efter varning och förstod aldrig riktigt varför. Jag hade ju inte varit oschysst mot någon och så från ingenstans blev jag avstängd, säger Smail.

När tv-profilen själv kontaktade Tinder fick han bekräftade att han har blivit avstängd. Och dessutom verkar det som att det inte blir någon återkomst till Tinder-världen för Smail – han är nämligen portad tillsvidare.

LÄS MER: Efter uppbrottet: PH-Emma Hellström om relationen med Smail

LÄS MER: Smail om otroheten mot Emma: ”Vill inte vara den killen”

FOTO: TT/Jessica Gow, TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!