ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Därför är Lina Hedlund glad över att hon och Nassim Al Fakir inte har gift sig

21 sep, 2023 
Lina Hedlund och Nassim Al Fakir
Trots flera år som förlovade har Lina Hedlund och Nassim Al Fakir inte tagit steget och gift sig än.
I en intervju med Hänt berättar hon nu om tankarna kring bröllop och varför hon är glad att de inte blivit äkta makar än.
– Det kan jag känna nu, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nassim Al Fakir och Lina Hedlunds avslöjande: ”I huset”Brand logo
Nassim Al Fakir och Lina Hedlunds avslöjande: ”I huset”

Lina Hedlund, 45, och Nassim Al Fakir, 45, har varit ett par i 14 års tid och dessutom förlovade sedan några år tillbaka. Men något bröllopet har det aldrig blivit av.

Däremot har Lina, Nassim och deras två söner precis fått tillökning i familjen där hemma, det berättar nu Lina i en intervju med Hänt.

– Nu är det fem killar och jag här hemma. Jag är ju uppväxt med djur och har alltid haft djur som barn och ungdom, säger Lina.

Stora familjelyckan för Lina Hedlund och Nassim Al Fakir

På grund av sin barndom har längtan efter djuren alltid funnits och det var därför en självklarhet att utöka familjen när läget kom.

– Nu flyttade vi till hus för tre år sedan. Hund är mer tidskrävande, så vi landade i katter för man kan lämna de längre på dagarna i och med att de har sin kattlåda inne. De kan gå in och ut och röra sig, det är lite mer självständigt.

Annons

Två små katter har det blivit och hela familjen är upp över öronen förtjusta i de nya familjemedlemmarna.

– De sprider så mycket positivitet och kärlek för alla i familjen.

Lina Hedlund om glädjen över att hon och Nassim Al Fakir inte har gift sig

Även om Nassim och Lina än idag vill gifta sig så är bröllop inget som kommer ske i närtid, några planer på det finns nämligen inte just nu.

– Den frågan kvarstår, "när ska de gifta sig", men vi får se. Det ska planeras och hamna rätt i schemat. Det har varit pandemi och då var det inte alls aktuellt med något sånt, sen krävs det sin planering. Det är mycket, vi har två fantastiska barn som kräver sin tid, det är ett heltidsjobb och lite till med att ha barn och allt som de har för sig. Sen älskar vi våra jobb och lägger ner mycket tid och energi på våra jobb, vi låter det ta stor plats så då hamnar kanske giftermålet inte prio ett i våra scheman där vi befinner oss just nu, säger Lina.

Hon fortsätter:

– Men det betyder inte att vi älskar varandra mindre. Utan vi växer med katter och hus.

Det finns dessutom en detalj som gör Lina väldigt glad över att paret ännu inte har blivit äkta makar.

– Nu börjar killarna bli så pass stora, det känns fint nu att vi inte har gift oss tidigare för de kan vara en del och de kommer att minnas den dagen som mamma och pappa gifte sig, så det kan jag känna nu.

FOTO: TT

Annons