TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Därför tror tittarna att Jesper Blomqvist vinner Sveriges mästerkock VIP 2022

17 okt, 2022 
JESPER BLOMQVIST
Jesper Blomqvist är en av Sveriges största fotbollstalanger genom tiderna och nu imponerar han på svenska folket även när det kommer till matlagning.
Här är anledningen till att TV4-tittarna tror att Jesper vinner Sveriges mästerkock VIP.
Annons
Gudrun Schymans stora utmaning i Sveriges mästerkock VIP: "Stressande"Brand logo
Gudrun Schymans stora utmaning i Sveriges mästerkock VIP: "Stressande"

En ny säsong av Sveriges mästerkock VIP är i äntligen gång! Men efter årets säsong sker en och annan förändring. Leif Mannerström, 82, har nyligen meddelat att det här blir hans allra sista säsong. Och bara några dagar tidigare hade även Markus Aujalay, 51, tagit beslutet att lämna programmet.

Men som tur är har vi hela hösten framför oss där vi får se Leif och Markus i rutan. Bland deltagarna ser vi Gudrun Schyman, 74, Jesper Blomqvist, 48, Yvonne Ryding, 59, Karl Fredrik Gustafsson, 36, Elsa Billgren, 36, Ellen Bergström, 32, och Erica Johansson, 48.

Jesper Blomqvist vann Hela Kändis-Sverige bakar

Den som tyvärr redan fått lämna programmet är Kristoffer Triumf, 48, som driver den folkkära podcasten Värvet där han intervjuar svenska kändisar.

Annons

I det senaste avsnittet var det bland annat pizza som stod på agendan. Men de som presterade sämst var Kristoffer, Elsa och Yvonne. Efter lite otur med torsken blev det dessvärre Kristoffer som tvingades lämna programmet.

En som briljerade i pizza-momentet var ingen mindre än Jesper Blomqvist. Detta är faktiskt inte så konstigt, med tanke på att han driver sin egen pizzeria, 450 Gradi på Lidingö.

Dessutom har Jesper visat upp sina matlagningskunskaper i tv tidigare. Det var förra året när han ställde upp i Hela Kändis-Sverige bakar som han kammade hem hela kalaset tillsammans med fotbollskollegan Marcus Allbäck, 49.

– Mackan hade väl inte riktigt tränat lika mycket som jag, men dels var han väldigt bra på att ta direktiv. Nej men hans roll var ju att dekorera och göra alla fina upplägg, han var betydligt bättre på det. Det blev bra komplettering, förklarade Jesper då för Hänt.

Därför tror tittarna att Jesper vinner Sveriges mästerkock VIP

I Sveriges mästerkock VIP tävlar man dock för eget bevåg och hittills har Jesper klarat av det med bravur. Detta är även något som TV4-tittarna verkar hålla med om:

Annons

”Han är så trevlig och härlig ! Hoppas Jesper tar hem det !”, skriver en person.

”Jag hejar på Jesper han är så mysig hoppas han vinner”, skriver en annan.

”Hoppas Jesper vinner han är bäst”, skriver en tredje.

”Helt rätt Jesper. Gör det enkelt., skriver en fjärde.

Men det är även vissa tittare som hejar på Jesper som har en teori om varför de tror att han vinner, och det ska ha att göra med hans pizzeria.

”Bra reklam för 450gradi, Lidingö. Heja Jesper!”, skriver en.

”Bra jobbat alla. Men att laga Pizza? Jesper har väl egen Pizzeria.”, skriver en annan.

JESPER BLOMQVIST

FOTO: TV4

Annons