Danny Saucedos svar om kärleken – efter uppbrottet från Molly Sandén

Danny Saucedos svar om kärleken – efter uppbrottet från Molly Sandén

Danny Saucedo och Molly Sandéns kärlekssaga fick ett slut i början av året.
För bara veckor sedan syntes Danny hand i hand med en ny tjej – och nu hintar han om när fansen eventuellt får veta mer om hans privatliv.

Artistparet Molly Sandén, 27, och Danny Saucedo, 33, gick i början av året skilda vägar efter sex år av kärlek. Paret var förlovade, men bröt den i samband med uppbrottet. Det var Molly Sandén som först bekräftade uppbrottet när hon gästade det direktsända radioprogrammet Gry Forssell med vänner i mars.

– Jag festar ensam just nu.. så att säga, sa Molly Sandén då i samband med ett nytt låtsläpp.

Molly Sandén har skrivit en hel del musik som handlar om uppbrottet från Danny. Albumet Det bästa kanske inte hänt än släpptes i slutet av maj, och innehåller mer personligt än någonsin.

Danny Saucedos hint om nya kärleken

Danny Saucedo gästade höstens premiäravsnitt av Hellenius Hörna på TV4, och under intervju med David Hellenius berättade han hur han upplevt livet som singel efter den sex år långa relationen med Molly.

– Det blir ett väldigt tomrum efter att man har levt med en partner så länge, och sedan så finner man sig själv och så måste man bli kär i sig själv och hitta sig själv, förklarade han.

På frågan om han numera ”hänger med någon” ville han däremot inte svara. Men när han får liknande fråga i en intervju med Aftonbladet hintar han om att han träffat en ny.

– Jag har mycket kärlek i mitt liv. Till mig själv, jag försöker fokusera på det jag älskar mest, det här skapandet, säger han till tidningen och fortsätter:

– Det kanske inte var ett svar på det sättet du hade tänkt dig?

När journalisten påpekar att han hört att Danny nyligen har gått hand i hand med en kvinna på Södermalm i Stockholm ger artisten ett kryptiskt svar.

– Jaså… jaha, kanske det kanske, svarar han då varpå journalisten frågar om han vill utveckla det, vilket Danny inte verkar vilja göra då han svarar med ett ”nä”.

Personlig under Danny Saucedos nya show

Till skillnad från Molly Sandén har Danny Saucedo inte släppt personlig musik efter uppbrottet. Men i en intervju med Expressen inför premiären av hans show The Run(a)way show på The Theatre i Göteborg förklarar han att publiken kommer att få ta del av en mer personlig Danny.

– Jag vill få med en paljett av alla känslor. Eftersom det är min föreställning vill jag redovisa hur jag har känt det senaste året, med allt vad det innebär. Det är många som undrar och frågar, säger Danny till tidningen, och trots att han även här är förtegen om hur kärlekslivet ser ut idag hintar han om att det finns att en chans att publiken får ta del av det:

– Showen är min enda ventil. Man kanske får svar om man kommer och ser den, säger han.

FOTO: TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!