Danny Saucedos stora sorg

Det var förra året som artisterna Molly Sandén och Danny Saucedo valde att gå skilda vägar efter sex år tillsammans.
Nu berättar Danny om en nya sorgen efter att hans livsdröm krossats.

Danny Saucedo, 34, och Molly Sandén, 27, var under sex år ett av Kändissveriges hetaste kärlekspar. Paret träffades redan under Julgalan 2012 men valde att inte visa upp förhållandet offentligt förrän ett år senare.

2016 var deras kärlek i full blom och när de båda bestämde sig för att bestiga Kilemanjaro så föll Danny ner på knä och friade. Molly svarade lyckligt ja men i mars förra året meddelade paret att de valt att gå skilda vägar.

– Jag ville vara någon för honom innan jag viss­te vem jag ville vara för mig själv. Jag växte ur den person jag var i början av vårt förhållande, jag hade svårt att bli en fullständig person när jag levde så tätt inpå någon som hade känt mig så länge. Och jag kände mig inte längre som jag gjorde när vi blev tillsammans, har Molly Sandén tidigare sagt till Dagens Nyheter om uppbrottet.

Stora sorgen

Danny har varit väldigt tyst om uppbrottet men avslöjade redan samma år att han återigen hittat kärleken. Denna gången är det modellen Anna Eriksson, 24, som har fångat hans hjärta.

Men under fredagen är det tråkiga besked som artisten kommer med. Sedan han var barn har Danny drömt om att få stå på scen inför ett fullsatt Globen, något som skulle komma att hända imorgon 4 april. Men efter regeringens nya beslut om att förbjuda event för över 50 personer kommer det inte att bli av.

“Jag skulle varit där, dansarna skulle varit där, ni skulle varit där. Men det blir inte av på grund av covid19” , skriver han till sina följare.

Hyllas av fansen efter fina handlingen

Danny tänker dock inte låta sjukdomen hindra honom från att få sin dröm uppfylld. Istället för att ställa in konserten väljer han att sjunga inför tomma läktare – och utan kostnad sända hela framträdandet live på Facebook och Instagram.

“Jag fixar. Lokalen finns kvar. Jag har hyrt den. Den är tom. Jag spelar ändå. Går in där och sjunger några låtar”.

Nu hyllas artisten för sin fina handling mitt i sorgen.

“Vilken fin människa du är! Sett dig live fyra gånger nu och tänkte se dig även nu i Globen. Vilket hjärta du har. Såå grymt.”, skriver ett av fansen medan en annan skriver:

“Självklart ska jag kolla! GRYMT”.

SENASTE NYTT!