Danny Saucedos show i Piteå stoppas – efter polisens upptäckt

Danny Saucedo show

Danny Saucedo skulle i helgen uppträda under en trerättersmiddag på Pite Havsbad.
Men efter att polisen gjort en plötslig upptäckt stoppades evenemanget, uppger Aftonbladet.
Tillställningen skulle nämligen välkomna 250 gäster trots att max antal gäster under en allmän sammankoms är 50.

Artisten Danny Saucedo skulle i helgen framföra ett uppträdande i samband med en trerättersmiddag på Pite Havsbad. Hela 250 gäster vad välkomna till tillställningen som Piteå kommun tidigare hade gett grönt ljus till, skriver Aftonbladet. Men nu meddelar polisen att evenemanget räknas som allmän sammankomst och att det därav max får vara 50 personer som närvarar. 

– Vi har pratat med våra jurister och gjort bedömningen att i och med att man annonserar för att Danny Saucedo ska spela, inte för maten i sig, är det han som är lockelsen. Då är det en konsert, en allmän sammankomst, säger Peter Lundmark, tillförordnad lokalpolischef i Piteå Älvdal, till TT.

Det var under våren som regeringen beslutade om en begränsning i ordningslagen vilket innebar att max 50 personer får delta vid allmänna sammankomster, där bland annat konserter och teaterföreställningar räknas in.

Tvingas plötsligt ändra om

Enligt Piteå-tidning har Pite Havsbad fått godkänt från kommunen gällande hur borden är placerade för att minska smittspridningen.

– De får fortfarande ha honom där men då gäller begränsningen om max 50 personer och de måste skicka in en anmälan om detta till oss, säger Peter Lundmark.

Stora lyckan i kärlekslivet

Danny var tidigare tillsammans med artisten Molly Sandén men under förra sommaren valde paret plötsligt att bryta upp efter många år tillsammans. Men det dröjde inte allt för länge innan Danny hade turen att finna kärleken på nytt. Det visade sig nämligen den svenska modellen Anna Eriksson hade stulit hans hjärta.

Det var i samband med premiären av hans krogshow som det avslöjades att det fanns en ny kärlek i hans liv. Hänt kunde då avslöja att Anna funnits vid Dannys familjs sida, och kort därpå bekräftade han att de var ett par.

Danny som är en aktiv Instagram-användare publicerade för cirka ett halvår sedan en bild på flickvännen. Men efter den publiceringen dök inga nya bilder på Anna upp under en lång tid. Faktum är att det inte var förrän nu i slutet på juli som Anna gjorde comeback i pojkvännens Instagram-flöde.

Under förra veckan dök det plötsligt upp en bild på Anna som satt med en kaffekopp i handen och log rakt in i kameran. Bilden visade sig bli uppskattad av fansen som var snabba med att skicka komplimanger i kommentarsfältet.

Hänt har sökt Danny Saucedo.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!