Danny Saucedos ord om uppbrottet från Molly Sandén

Danny Saucedo talar om uppbrottet från Molly Sandén

Efter sex år tillsammans bröt Danny Saucedo och Molly Sandén sin förlovning i början av året.
Nu berättar Danny för första gången om uppbrottet, sorgen och hur han kommit igenom det hela.
– Istället för att fokusera på henne så fokuserar jag snarare på vad som kom emellan, eller vem som kom emellan, säger Danny Saucedo under ett ärligt samtal med Petter.

I början av året gick Danny Saucedo, 33, och Molly Sandén, 27, skilda vägar efter sex år tillsammans. Molly Sandén har många gånger pratat om uppbrottet i intervjuer och har även släppt ett album med uppbrottslåtar under våren.

Danny Saucedo däremot har varit fåordig om att de gått skilda vägar, fram tills nu. Under lördagens avsnitt av Så mycket bättre bryter han nämligen tystnaden om sina känslor kring uppbrottet när han presenterar sitt låtval.

”Det är en person som behöver dissas”

– Nu har jag vuxit upp det har hänt massa saker i mitt liv senaste, som har gjort att låten betyder något annat. Jag har sjunkit i den, ni kanske fattar själv vad låten handlar om. Sen ville jag ta ett litet hiphop-grepp som man dissar folk liksom och det är en person som behöver dissas, säger han.

Samtidigt finns det en orsak till att han inte pratat om det. Han har förvisso inte släppte ett album på fyra år, och trots att det funnits påtryckningar om att han skulle släppa ett nytt i svallvågorna av uppbrottet har han satt ner foten av en orsak.

– Jag var jävligt blockad länge och kände press från människor att de var så här “men nu har du ju massa stoff” liksom, man bara va snacka inte så, jag är ledsen liksom. Kände en press, men det är först nu när det gått en tid och man har fått ventilera, det är lugnt verkligen. Men det är nu man kan, tankarna har landat man kan sätta ord på dem på något sätt, toner och form, säger Danny i programmet.

Danny Saucedo om sorgen efter uppbrottet

Han erkänner att känslorna efter att förhållandet med Molly Sandén tog slut har varit tuffa och han har behövt sin tid för att landa. Under ett samtal med Petter Askergren, 45, efter uppträdandet i Så mycket bättre hintar Danny Saucedo hur han lyckats hålla huvudet ovanför ytan.

– Det är en balansgång där, det finns en respekt som jag inte vill bryta, men jag vill ändå känna vad jag har känt utan att folk ska uppfatta det fel. Så jag försökte ta omvägar, istället för att fokusera på henne så fokuserar jag snarare på vad som kom emellan, eller vem som kom emellan, säger Danny Saucedo under ett ärligt samtal med Petter.

Så mycket bättre sänds på lördagar klockan 20.00 i TV4 och TV4Play. 

FOTO: TV4, TT

 

SENASTE NYTT!