Danny Saucedos nya flirt efter uppbrottet från Molly Sandén

Danny Saucedo verkar ha träffat en ny kvinna.

Danny Saucedo verkar ha träffat en ny kvinna.
I en intervju med Aftonbladet ger han ett hemlighetsfullt svar på frågan om det finns någon romans.
– Jag har mycket kärlek i mitt liv, säger han till tidningen.

Det var i direktsänd radio som Molly Sandén, 27, släppte nyheten att det sex år långa förhållandet med Danny Saucedo, 33, hade tagit slut. Under åren tillsammans hade de hunnit förlova sig med varandra – och bröt därmed förlovningen i samband med uppbrottet.

– Jag festar ensam just nu.. så att säga, sa Molly i Gry Forssell med vänner och fortsatte:

– Det kanske är lite deppigt, men det kan också vara något fint med det på något sätt. Det behöver inte alltid vara en dans på rosor.

När Danny Saucedo i förra veckan gästade premiäravsnittet av TV4:s Hellenius hörna valde han att avstå från att svara när programledaren David Hellenius, 45, frågade om han ”hänger med någon nu”.

Danny berättade dock med ärliga ord om hur han upplevt singellivet efter uppbrottet. I programmet frågade David Hellenius hur det kändes för Danny att leva ensam efter två långa förhållanden – sex år med Molly och en nioårig relation dessförinnan.

– Det blir ett väldigt tomrum efter att man har levt med en partner så länge, och sedan så finner man sig själv och så måste man bli kär i sig själv och hitta sig själv, sa Danny Saucedo i Hellenius hörna.

I programmet förklarade Danny vidare att han i nuläget ser på tiden efter de långa förhållandena som något nyttigt och lärorikt. För David Hellenius beskrev han tiden som ”en intressant resa” och när David sedan undrade om det kom som en chock för Danny att tvingas leva ensam svarade artisten att han trivs ensam.

– Nej. Jag har alltid tyckt om… även om jag har varit i förhållande har jag funnit stunder där jag är med mig. Så att vara med mig blev bara mer. Det blev mer jag och mer av mina tankar.

Kryptiskt svar om ny romans

Men i en intervju med Aftonbladet hintar nu Danny Saucedo om att han har träffat någon ny.

– Jag har mycket kärlek i mitt liv. Till mig själv, jag försöker fokusera på det jag älskar mest, det här skapandet, säger han till tidningen och fortsätter:

– Det kanske inte var ett svar på det sättet du hade tänkt dig?

När journalisten säger att han hört att Danny nyligen har gått hand i hand med en kvinna på Södermalm i Stockholm ger artisten ett kryptiskt svar.

– Jaså… jaha, kanske det kanske, svarar han då varpå journalisten frågar om han vill utveckla det, vilket Danny inte verkar vilja göra då han svarar med ett ”nä”.

FOTO: Eero Hannukainen / Karin Törnblom/ TT

SENASTE NYTT!