LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Danny Saucedos ord efter återföreningen med EMD

14 nov, 2019 
Danny berättar om återföreningen med EMD.
Efter återföreningen i Så mycket bättre berättar Danny Saucedo nu om hur framtiden ser ut för gruppen EMD.
– Vi har pratat om det, säger han i programmet Efter fem.
Annons
Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägarBrand logo
Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägar

I Så mycket bättre på TV4 återförenades Erik Segerstedt, 36,  Mattias Andréasson, 38, och Danny Saucedo, 33, efter att inte ha framträtt tillsammans sedan 2010.

Bandmedlemmarna – som alla slog igenom i talangtävlingen Idol – bildade gruppen EMD 2007 men tog en paus från varandra redan 2010.

Ett av deras framträdanden i Så mycket bättre blev en slags nödlösning efter att Magnus Uggla, 65, valt att inte sjunga Jason ”Timbuktu” Diakités, 44, som planerat.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag skulle tolka en av dina låtar, Resten av ditt liv, och jag kan säga att jag har slitigt som ett djur med det, säger Magnus i programmet och fortsätter sedan:

– Jag har för stor respekt för dig, du är för bra för att jag ska kunna gå upp och slarva bort en så viktig låt för dig. Jag kan inte göra det.

Istället fick tittarna se GES återförenas och framföra hitlåten När vi gräver guld i USA tillsammans med medlemmarna av trion EMD.

Annons

Dannys ord om återföreningen

När Danny Saucedo gästar Efter fem på TV4 berättar han om hur det kändes att få framträda med sin grupp igen.

– Svinkul, det är mina brorsor. Det är två bröder till mig som jag lärde mig stå på scen med och bli artist med. Så att få stå där kändes som att bli en pojke igen, säger han i programmet och fortsätter:

– Det är kul att få köra med Erik och Matte igen och få känna vår energi, det är som när man träffar gamla polare.

På frågan om han tror på framtida samarbeten som EMD igen svarar han att han hoppas på det.

– Jag hoppas det, men mycket tid för mig har gått åt att göra föreställningen, men jag vill gärna ses i studion och skriva mer, Matte är en fantastisk låtskrivarproducent och Erik är en fantastisk vocalist och instrumentalist. Vi kommer kunna göra något fett ihop.

När programledaren Tilde de Paula Eby, 46, frågar om han hoppas på en återförenings svarar han det verkar vara på gång, men något bestämt svar ger han inte.

– Gud ja, vi har pratat om det, säger han i programmet.

FOTO: Carl-Johan Söder/TT, Sofia Nahringbauer/ TT

Annons