Danny Saucedos nya avslöjande om relationen med Anna

Danny Saucedo och flickvännen Anna Eriksson.

Danny Saucedo avslöjar nu hur han träffade sin nya kärlek Anna Eriksson.
– Hon är väldigt intelligent, säger han till Aftonbladet.

Artisten Danny Saucedo, 33, har gjort succé under hösten med sin show The runaway show. Showen har gjort sådan stor succé och varit så pass eftertraktad att den nu flyttar vidare från Göteborg till Globen i Stockholm den 4 april 2020.

Utöver succén med showen blev 2019 ett händelserikt år för artisten. I början av året bekräftade han och Molly Sandén, 27, att de gått skilda vägar – efter sex år tillsammans. När han i somras spelade in succéprogrammet Så mycket bättre gav han små hintar och berättelser om uppbrottet från Molly. Samtidigt i programmet berättar han även att han har haft stöd från en speciell peson under sina tuffa perioder.

– En person hjälpte mig, som jag tycker om, sa han i programmet med ett leende.

Tidigare i höstas kunde Hänt avslöja att den nya kärleken är modellen Anna Eriksson, 24. Hon var på plats under Dannys premiär med nya showen i Göteborg och hon satt då med vid Dannys familjs bord.

– En person i sällskapet kallade henne för ”Dannys tjej”, sa en uppgiftslämnare då till Hänt.

Danny berättar: Så träffades vi

I en intervju med Aftonbladet berättar nu Danny Saucedo att han ska på surf-semester i Costa Rica över jul och nyår tillsammans med sin mamma och nya flickvännen. Han berättar även hur han träffade sin kärlek.

– Vi har gemensamma vänner och det var väl så vi träffades. Jag träffade henne i år. Hon är väldigt intelligent, och superfin, säger han till tidningen.

Han förklarar att det var en speciell egenskap som han föll för hos Anna, men mycket mer än så vill han inte säga till Aftonbladet.

– Hennes nyfikenhet. Men det är allt jag kommer säga för nu, säger han.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram

SENASTE NYTT!