Danny Saucedos mystiska kärlekshint efter frågan i Så mycket bättre

Danny Saucedos kärlekshint i TV4:s Så mycket bättre 2019.

I Så mycket bättre talar Danny Saucedo ut om hur destruktivt hans liv blev efter uppbrottet från Molly Sandén.
Han avslöjar även att en viss person fick honom att ta sig ur den tuffa tiden.

I kvällens avsnitt av TV4:s succéprogram Så mycket bättre gör Danny Saucedo, 33, sin allra sista tolkning för säsongen. Som sista låt har han valt att tolka en av Niklas Strömstedts låtar, som han beskriver som ”en separationslåt”.

– Det kändes självklart för mig att göra en tolkning på den här låten med tanke på var jag har befunnit mig den senaste tiden. Man ska ju aldrig ta saker för givet, men det lär man sig bara via den hårda vägen. Det tror jag att jag har gjort nu, säger Danny Saucedo i programmet.

Känslomässigt har det varit ett kämpigt år för Danny, som i början av året gick skilda vägar från Molly Sandén. De hade då varit ett par i sex år, varav två år som förlovade – och uppbrottet ledde till tunga känslor hos både Danny och Molly.

Hellenius hörna valde Danny att för första gången berätta om hur han upplevde tiden efter uppbrottet, och hur det kändes att leva ensam efter ett sådant långt förhållande.

– Det blir ett väldigt tomrum efter att man har levt med en partner så länge, och sedan så finner man sig själv och så måste man bli kär i sig själv och hitta sig själv, sa Danny Saucedo i programmet.

”Varit i en destruktiv period”

Så mycket bättre berättar han återigen om hur hur uppbrottet kändes. Han förklarar att de tunga känslorna fick honom att börja leva ett destruktivt liv, fyllt av alkohol.

– Man fick ju ett alternativ, som jag inte hade valt själv. Men jag gör det bästa av det och jag har den senaste tiden varit i en destruktiv period i mitt liv. Men jag inser också att livet är fan inte fulländat om man inte får måla med de andra färgerna också, så på något sätt har jag varit medveten om den här sänkan som jag har varit i och utforskat den ganska djupt, förklarar han.

I programmet berättar han för de andra artisterna att fest blev ett återkommande inslag i hans liv. Han förklarar att det blev så pass mycket festande efter uppbrottet att han till slut fick nog. I ett halvårs tid skedde det nästan varje dag, vilket han beskriver i programmet som ”alldeles för mycket”.

Kärlekshinten inför alla

När de andra artisterna frågar hur han tog sig ur den destruktiva tiden svarar Danny med en mystisk kärlekshint.

– En person hjälpte mig, som jag tycker om, säger han och ler.

Vem personen är avslöjar Danny Saucedo inte i Så mycket bättre, men nyligen bekräftade han i en intervju med Aftonbladet att han hittat någon som får hans hjärta att slå lite extra. Han sa då att kärleken ”går jättebra” – och på frågan ”träffar du någon?” var svaret tydligt:

– Ja, det gör jag.

Hänt kunde för några veckor sedan avslöja vem Dannys utpekade flickvän är. Enligt uppgifter ska det vara modellen Anna Eriksson.

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!