Danny Saucedos markering mot Molly Sandén – efter orden

Danny Saucedos markering mot Molly Sandén – efter känslosamma inlägget

Det omskrivna uppbrottet mellan Molly Sandén och Danny Saucedo bekräftades av Molly i mars tidigare i år.
I helgen hyllade Molly Sandén sin ex-pojkvän i ett känslosamt inlägg – och Danny gör efter det en tydlig markering.

Artisterna Molly Sandén, 27, och Danny Saucedo, 33, står för ett av årets mest uppmärksammade uppbrott. I början av året bekräftade Molly Sandén att relationen fått ett slut när hon gästade direktsänd radio för att prata om en ny låt.

Därefter har Molly Sandén släppt ett helt album med flera låtar som handlar om uppbrottet. Men från Danny Saucedos håll har det inte varit lika högljutt när det gäller kärlekssagans slut – tills nu.

Han är en av artisterna i årets jubileumssäsong av Så mycket bättre, och i lördagens avsnitt tog han bladet från munnen och berättade sin syn på situationen som varit.

I programmet fick TV4-tittarna se hur Danny Saucedo berättade om känslorna för Petter Askergren.

– Det är en balansgång där, det finns en respekt som jag inte vill bryta, men jag vill ändå känna vad jag har känt utan att folk ska uppfatta det fel. Så jag försökte ta omvägar, istället för att fokusera på henne så fokuserar jag snarare på vad som kom emellan, eller vem som kom emellan, säger han.

I programmet säger han även att han sjunger en låt om någon ”som borde dissas”. I en intervju med Aftonbladet utvecklar han sitt resonemang.

– Men i låten så uttrycker jag min sorg och frustration över just en person som kommit emellan. Mer än så tror jag inte att jag vill säga faktiskt.

Hittat kärleken på nytt

I samma intervju bekräftar Danny att han hittat kärleken på nytt. Han förklarar att kärleken ”går jättebra” och på frågan om han träffar någon är svaret tydligt:

– Ja, det gör jag.

Hänt kunde för drygt en vecka sedan avslöja vem Dannys utpekade flickvän är. Enligt uppgifter ska det vara modellen Anna Eriksson.

Även Molly Sandén kan ha hittat kärleken på nytt. På Facebook har hon angett att hon är ”i ett förhållande”, men det framgår inte när relationsstatusen ändrades, och det finns inte heller någon ytterligare information om vem den nya kärleken skulle vara.

Mollys känslosamma inlägg om Danny

Under helgen befann sig Molly Sandén i publiken på Danny Saucedos omtalade show The run(a)way show i Göteborg. Hon, precis som många andra, var helt tagen av showen – något som hon därefter delade med sig av i ett inlägg på Instagram.

Fan asså. Har skrivit om denna caption 17 gånger nu för jag vet inte riktigt hur jag ska kunna beskriva den här showen med ord… men… Aj… Och Wow… storslaget, vackert och sjukt känslosamt. Kanske reagerar jag extra starkt? Kanske inte. Den är ju ba helt magisk. DU är magisk Danny. Vilken jävla stjärna du är”, skriver Molly i inlägget.

I skrivande stund har Danny Saucedo varken gillat eller kommenterat inlägget. Det forna paret har även båda två avföljt varandra på Instagram.

FOTO: TT/Tommy Holl, TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!