Danny Saucedos markering med flickvännen efter Mollys drag

Danny Saucedos revansch med nya flickvännen – efter Molly Sandéns drag

Danny Saucedo och nya flickvännen ska åka till Costa Rica och surfa över julen.
En resa som Molly och Danny planerat att åka på för ett år sedan, men som slutade med att Molly åkte ensam.

I mars tidigare i år bekräftade Molly Sandén att hon och Danny Saucedo valt att gå skilda vägar. ”Jag festar ensam just nu”, förklarade hon i Mix Megapol, och efter att uppbrottet blev känt har artisten släppt ett helt album om kärlekskraschen och sorgen.

I SvD har hon berättat att låtskrivarprocessen till albumet Det bästa kanske inte hänt än startade under en resa i Costa Rica, en resa ensam. Resan hade Molly och Danny först planerat att åka på ihop, men i och med uppbrottet kastade sig Molly på planet själv, utan honom.

– Jag visste att jag skulle bli ledsen. Två veckor i ett paradis, ensam. Det kan en apa räkna ut. Men jag hade med mig min studio och valde att gå in i det där jobbiga och sitta uppe och skriva av mig, berättar hon till SvD.

Och nog kom det något gott ur sorgen. Albumet och den nya musiken har gjort att hon nu är nominerad till årets artist, årets pop och Guldmicken för bästa liveframträdande på årets P3 Guld-gala.

Danny har däremot varit mer fåordig när det kommer till uppbrottet från Molly. Innan premiären av sin nya show The run(a)way show hintade han om att publiken kanske skulle få ta del av hans syn på uppbrottet.

– Showen är min enda ventil. Man kanske får svar om man kommer och ser den, sa han i en intervju med Expressen.

Danny Saucedo bekräftar nya kärleken

Däremot bekräftar han nu att träffat kärleken på nytt. Ett år efter att Danny hoppade resan till Costa Rica med Molly ger han nu resemålet en ny chans. När han gästade Morrongänget i Mix Megapol i Göteborg berättade han att åker till Costa Rica över julen – tillsammans med sin nya tjej!

– Jag ska surfa i tre veckor, jag ska ta med mig min tjej, sa han i radioprogrammet.

Enligt uppgifter till Hänt.se är det modellen Anna Eriksson som är Danny Saucedos nya kärlek. En källa uppger att hon fanns på plats under Dannys premiär av showen The run(a)way show i Göteborg, och att hon dessutom satt vid samma bord som hans familj under kvällen.

– En person i sällskapet kallade henne för ”Dannys tjej”, menar uppgiftslämnaren.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!