Idol 2023 marknadsföring banner

Danny Saucedos makalösa kärleksförklaring till Molly Sandén

20 okt, 2014 
AvAnna Shimoda
Att Danny Saucedo är kär och galen i sin Molly Sandén råder det inga tvivel om. Eller vad sägs om den här gulliga kärleksförklaringen?
Annons
Danny och Molly har varit ett par sedan början av 2013. Foto: IBL
Danny och Molly har varit ett par sedan början av 2013. Foto: IBL

Danny Saucedo, 28, och Molly Sandén, 22, har varit ett par sedan början av 2013 och bor båda två numera i Los Angeles, USA. Just nu är Danny hemma i Sverige och att han längtar efter sin älskade råder det ingen tvekan om. För att Molly inte ska glömma bort honom publicerade han nyligen en lång, poetisk kärleksförklaring tillsammans med en bild på henne på Instagram:

“Kärlek är en vacker sak. Det är en vän, en känsla av trygghet, en värme.”

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sångaren fortsätter med att beskriva sin kärlek till Molly mer ingående:

“Det är ett gott skratt på morgonen, en ryggmassage, en puss på kinden. En varm kopp choklad, bananpannkakor och lite bär. Det är när du ringer bara för att säga “Jag saknar dig” och sedan lägger på, det är söta lappar i mina fickor. Men det är även att torka tårarna som rullar ner över dina kinder. Det är bråken och de svåra stunderna också. Men just nu i detta ögonblick: Kärleken är DU.”

Annons