Danny Saucedos kärlekshälsning till flickvännen Anna

Danny Saucedo och Anna Eriksson

För ett par månader sedan hittade Danny Saucedo kärleken på nytt i modellen Anna Eriksson.
Nu skickar han en offentlig kärlekshälsning till flickvännen.

För ett år sedan avslöjade Molly Sandén, 27, och Danny Saucedo, 33, att de bestämt sig för att gå skilda vägar. Artisterna var tillsammans i sex år och förlovade i tre. Därefter har de båda pratat öppet om sina känslor kring uppbrottet samt skrivit musik om den avslutade relationen.

Det forna paret har gått vidare sedan dess och har hittat kärleken på nytt på olika håll. Dannys nya flickvän heter Anna Eriksson, 24, och jobbar som modell. Tidigare i år var det nyförälskade paret på en resa tillsammans med Annas mamma och i Nyhetsmorgon berättade Danny om upplevelsen.

– Gör det inte, åk aldrig med svärmor, eller mor, och flickvän – gör inte det, sa han lite skämtsamt då.

Danny Saucedo om relationen

I sociala medier kommenterar Danny och Anna varandras inlägg flitigt och det råder ingen tvekan om att kärleken mellan dem spirar. För Aftonbladet har artisten berättat hur han träffade Anna Eriksson och passade även på att höja flickvännen till skyarna.

– Vi har gemensamma vänner och det var väl så vi träffades. Jag träffade henne i år. Hon är väldigt intelligent, och superfin, sa Danny till tidningen i december.

Anna har dock inte uttalat sig offentligt om relationen ännu.

Kärlekshälsningen till Anna

Det verkar som att det går väldigt bra för Annas modellkarriär. På sitt Instagram-konto delar hon flitigt med sig av bilder från plåtningar med stora företag.

I ett nytt inlägg står hon iklädd en rosa kavajklänning och i kommentarsfältet hittar man ingen mindre än pojkvännen Danny Saucedo – som passar på att skicka en gullig kärlekshälsning.

”Gos”, skriver han ihop med ett rött hjärta samt en emoji som gråter.

Molly Sandéns kryptiska svar

Ex-flickvännen Molly Sandén har valt att vara mer förtegen om sin nya relation. Artisten har bekräftat att hon inte längre är singel men vem hennes nya partner är har hon ännu inte delat med sig av.

Under en längre tid har fansen dock spekulerat i att det är David Larson som är hennes nya pojkvän. När Hänt träffade Molly under Grammisgalan fick hon frågan om detta stämmer, varpå hon svarade kryptiskt.

– Kanske, kanske, sa Molly Sandén.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

SENASTE NYTT!