Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Danny Saucedos förändring efter uppbrottet med Molly Sandén

20 mar, 2019 
Hannah-Fina Rohrmüller
Danny Saucedos tatuering i ansiktet
Artisterna Molly Sandén och Danny Saucedo berättade tidigare i år att de valt att gå skilda vägar. Nu visar Danny upp sin nya tatuering efter uppbrottet.
Annons

Tidigare i mars hintade Molly Sandén, 26, om att hon och Danny Saucedo, 33, har gått skilda vägar. Paret hade då varit tillsammans i sex år och förlovade sig 2016 under en klättringsresa i Nepal.

Under en tid undrade parets följare varför de så sällan la upp bilder på varandra i sociala medier.

Det var i radioprogrammet Gry Forsell med vänner i Mix Megapol som programledaren Malin Stenbäck, 32, frågade rakt ut om Molly var singel.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Eeh.. jag festar ensam just nu.. så att säga, svarade Molly och fortsatte sedan:

– Ja det kanske är lite deppigt men det kan också vara något fint med det på något sätt, det behöver inte alltid vara en dans på rosor.

I samband med detta släppte Molly Sandén ny musik och i samma veva visade hon sina följare att hon genomgått en utseendeförändring. Tidigare var vi vana vid att se artisten som brunett, men efter uppbrottet har hon valt att färga håret blont. Sångerskan har sedan dess hyllats av sina fans för förvandlingen.

Annons

Fansens glädje över förändringen

Men det är inte bara Molly som har gjort förändringar i sitt utseende sedan förhållandet tog slut. Idag visade Danny upp sitt nya jag på en bild på sitt Instagramkonto.

Danny Saucedo har nämligen tatuerat sig under ena ögat. Fansen verkar älska den nya tatueringen, som ser ut att vara ett litet kors eller möjligtvis en stjärna.

”Att titta in i dina ögon på denna bild är som att stirra in i rymden och gå vilse i det vackra”, skriver en person.

”Wow”, tillägger en annan.

“Fint. Vad betyder tatueringen?”, undrar en tredje.

Flera fans undrar just vad tatueringen står för – men än har Danny Saucedo inte svarat på det. Han har dock bekräftat att den är äkta i en kommentar:

”Blev en mini i fejan..”, skriver artisten i en kommentar.

https://www.instagram.com/p/BvMQ9bOlc36/

FOTO: Instagram/TT

Annons