Danny Saucedos besked till fansen – efter otäcka skadan

Danny Saucedos besked till fansen efter otäcka skadan mitt på scen under sin show.

Mitt på scenen under sin show drog Danny Saucedo av ett ligament i högra ankeln.
Nu visar artisten upp den blågula foten.
– Den ser ut som en sötpotatis, säger han i en video på Instagram.

Danny Saucedo, 33, är just nu högaktuell i både tv-rutan med Så mycket bättre och med sin egna show The run(a)way showThe Theatre i Göteborg.

Showen har hyllats i både medier och av hans fans, men under fredagen hände det som inte fick hända. Han skadade sig rejält – mitt på scenen.

”Så… igår drog jag av ett ligament i högra ankeln på scenen, men YO va kul jag hade!! Och vilket team jag har som tagit hand om mig”, skriver Danny Saucedo i ett inlägg på Instagram.

Han ger även besked om att skadan inte kommer att påverka kommande shower som är inplanerade.

Jag ställer inte in någonting – bara så att alla vet. Publiken i några shower framöver kommer få en unikare upplevelse kan jag lova, lets get it!!”, skriver han.

Visar upp smärtsamma skadan

På artistens Instagram story filmar han hur de lägger om foten. Den är helt blå och gul och det gör märkbart ont för Danny Saucedo när han får hjälp med tejpen kring den skadade foten.

– Fan vad ful den är. Den ser ut som en sötpotatis, säger han i videon.

Danny Saucedo visar upp sin blågula skadade fot.

När Hänt kontaktar artisten via hans manager, Magnus Stråberg, får vi svaret att Danny Saucedo är uppe på scen just i stunden och att showen ska fortsätta som vanligt.

”Dannys show pågår för fullt just nu, det vill säga han uppträder på scenen och kan tyvärr inte ta något samtal i detta nu”, skriver Magnus Stråberg.

Danny skadade sig på scenen.

Bild från Danny Saucedos Instagram där han plåstras om på scen.

Hyllas på sociala medier

Till Danny Saucedos Instagram-inlägg strömmar kommentarerna in från fans, som beundrar Dannys styrka i att fortsätta showen trots sin skada.

”Vilken stjärna! Hoppas du har bra läkkött och snart är fullt återställd. Tack för igår!”, skriver en.

”Du var grym igår trots skadad fot. Visar bara vilken stjärna du är!”, skriver en annan.

”Tusen tack för showen igår! Djupt imponerad över hur du agerade på scen då du skadat dig. Så cool, ödmjuk och fantastisk på alla sätt och vis. Krya på dig och lycka till med återstående shower! Du är grym”, skriver en tredje.

FOTO: TT/Tommy Holl, Instagram

SENASTE NYTT!