Danny Saucedos ärliga ord om tiden efter uppbrottet: ”Ett tomrum”

Danny Saucedo om tiden efter efter uppbrottet från Molly Sandén.

Danny Saucedo har hållit låg profil gällande sitt kärleksliv sedan det blev känt att han och Molly Sandén gått skilda vägar. De hade då varit ett par i sex år.
I Hellenius hörna talar han nu ut om hur det känns att leva ensam efter ett så långt förhållande.

Det var i direktsänd radio som Molly Sandén, 27, släppte nyheten att det sex år långa förhållandet med Danny Saucedo, 33, hade tagit slut. Under åren tillsammans hade de hunnit förlova sig med varandra – och bröt därmed förlovningen i samband med uppbrottet.

– Jag festar ensam just nu.. så att säga, sa Molly i Gry Forssell med vänner och fortsatte:

– Det kanske är lite deppigt, men det kan också vara något fint med det på något sätt. Det behöver inte alltid vara en dans på rosor.

Efter Mollys uttalande dröjde det ett par veckor innan Danny Saucedo bröt tystnaden om uppbrottet. I en intervju med Expressen förklarade han att beslutet att gå skilda vägar var gemensamt, och att det inte fanns något ont mellan honom och Molly Sandén.

– Vi är bästa vänner, vi älskar varandra, det var mina sex bästa år hittills. Jag är så glad att jag fick så många år med Molly. Men allt har sitt slut, sa han till tidningen.

”En intressant resa”

Ett halvår senare har Danny Saucedo inte gått ut med att han dejtar någon ny och när han gästar premiäravsnittet av TV4:s Hellenius hörna väljer han att avstå från att svara när programledaren David Hellenius, 45, frågar om han ”hänger med någon nu”.

Danny berättar dock med ärliga ord om hur han upplevt singellivet efter uppbrottet. I programmet frågar David Hellenius hur det känns för Danny att leva ensam efter två långa förhållanden – sex år med Molly och en nioårig relation dessförinnan.

– Det blir ett väldigt tomrum efter att man har levt med en partner så länge, och sedan så finner man sig själv och så måste man bli kär i sig själv och hitta sig själv, säger Danny Saucedo i programmet.

Danny Saucedo förklarar att han i nuläget ser på tiden efter de långa förhållandena som något nyttigt och lärorikt och beskriver tiden som ”en intressant resa”.

När David Hellenius undrar om det kom som en chock för Danny att tvingas leva ensam svarar artisten nekande:

– Nej. Jag har alltid tyckt om… även om jag har varit i förhållande har jag funnit stunder där jag är med mig. Så att vara med mig blev bara mer. Det blev mer jag och mer av mina tankar.

FOTO: TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!