LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Danny tvingas ställa in efter läkarens upptäckt – ber om ursäkt

15 sep, 2017 
Malin Ljung
Efter ett besök hos läkaren tvingas Danny Saucedo ställa in sin show i sista sekund.
Annons

Danny Saucedo, 31, tvingas ställa in sin krogshow “NU” på Hamburger Börs i Stockholm. Beskedet kom sent på fredagseftermiddagen och artisten meddelar att det först och främst berör föreställningarna på fredag och lördag denna helg.

Orsaken ska vara att Danny redan under torsdagens premiär ska ha känt sig krasslig, och under fredagsmorgonen var det så illa att han uppsökte läkare.

“Va hos läkaren imorse som undrade hur f*n jag ens klarade av premiären igår efter att ha kollat ner i min hals… “, skriver han på sin Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Exakt vad det är han drabbats av framkommer inte av hälsningen till fansen, däremot står det klart att han nu ska kurera sig ordentligt och vila sig i form igen. Danny avslutar meddelandet med att be om ursäkt:

“Sorry för strulet”, skriver han.

Fansen öser nu in krya på dig-kommentarer på Instagram, och Dannys krasslighet ska enligt några av dem ha lyst igenom under torsdagen:

“Grym show igår! Vi alla förstod du inte var kry men vad du öste på! Krya på dig!”, skriver en person.

“Du var grym i går men vi såg oxå att du hostade en hel del. Krya på dig. Fantastisk show du har satt upp”, skriver en annan.

Även Hänt hoppas att Danny kryar på sig snabbt!

Minns du Danny Saucedo genom åren?

FOTO: Ibl

Annons