Danny Saucedo tar avstånd från Molly Sandén – oväntade svaret

Danny Saucedo tar avstånd från Molly Sandén – oväntade svaret

Danny Saucedo och Molly Sandén gick skilda vägar i början av 2019, efter sex år av kärlek.
Efter att Danny nu får en oväntad fråga om Molly när han gästar Intimt med Björken väljer han att ta avstånd.
Allt om Molly Sandén
Slå på ljud

Artisten Danny Saucedo slog igenom i TV4-programmet Idol 2006, och sedan dess har han hållit sig kvar i rampljuset. Men trots många år i strålkastarna så är han som allra hetast just nu. Han har gjort succé men sina egna scenshower, och under året har han varit aktuell med showen The run(a)way show. Däremot fick han, precis som sina artistkollegor, skjuta upp turnén på grund av restriktionerna under den pågående pandemin.

Det är inte bara Dannys succé som artist som det tisslas och tasslas om. Hans uppbrott från Molly Sandén har de senaste året varit mycket omskrivet.

Paret valde att gå skilda vägar i början av 2019, och bröt där med sin förlovning. Efter uppbrottet släppte Molly Sandén albumet Det bästa kanske inte hänt än, där många låter handlar om just ett uppbrott och krossad kärlek.

Danny Saucedo har å andra sidan varit mer tystlåten när det gäller parets uppbrott. I en intervju med Expressen pratade han dock gott om sitt ex.

– Vi är bästa vänner, vi älskar varandra, det var mina sex bästa år hittills. Jag är så glad att jag fick så många år med Molly. Men allt har sitt slut, sa han då.

Danny Saucedo om nya kärleken

Både Molly och Danny har gått vidare efter uppbrottet. Danny är idag tillsammans med modellen Anna Eriksson, och Molly har enbart bekräftat att hon hittat kärleken på nytt, men inte vem den lycklige är. Det ryktas däremot om att Mollys nya kille är David Larson, en av musikerna i hennes band.

När Danny Saucedo nu gästar Intimt med Björken, som drivs av Martin Björk, så berättar han om flickvännen och relationen.

– Jag är inte singel, jag har en jättefin tjej, säger han och fortsätter:

– Det känns svinbra.

Chocken efter frågan om Molly

I samma intervju får Danny också en fråga om exet Molly som märkbart chockar honom.

– Skulle du kunna tänka dig att hångla med Molly igen då? undrar Martin Björk.

– Mitt ex? undrar Danny förvånat, och förklarar sedan:

– Jag tänker att varför ska man hångla med någon som man redan hånglat med, om jag är singel. Då kan jag väl hångla med någon ny, fortsätter han.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN