LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Danny Saucedo om svartsjukan – erkännandet efter sonens födsel

22 feb, 2024 
Linn Seipel
danny saucedo anna eriksson
Danny Saucedo har en två månader gammal son – och han har nu insett att livet som förälder inte alltid är en dans på rosor...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Danny Saucedo imiterar sitt eget virala succé-klipp: ”Jag luktar alltid succé”Brand logo
Danny Saucedo imiterar sitt eget virala succé-klipp: ”Jag luktar alltid succé”

Mello-aktuella Danny Saucedo och flickvännen Anna Eriksson blev föräldrar för första gången i december. Lilla sonen, som de valt att döpa till Nahuel, är verkligen efterlängtad – åtminstone av Danny, som velat bli pappa sedan 20-årsålder.

– Jag tänkte säga att det känns overkligt, men det känns väldigt verkligt och väldigt väntat. Jag har velat bli farsa sedan jag var 20 bast så jag är redo. Det kommer säkert vara fruktansvärt men samtidigt helt underbart på samma gång, sa Danny tidigare i en intervju med Hänt.

När det lilla knytet äntligen hade anlänt delade artisten med sig av lyckan i ett Instagram-inlägg:

”Lycklig att vara pappa till en frisk och stark liten kille och ser fram emot alla faser av att vara en mentor och vägvisare i hans liv. Fan va kul vi ska ha! Idag va vi på hans första promenad och det kommer bara bli roligare fr.o.m nu.”

Annons

Danny Saucedo om första tiden med sonen: ”Lite fruktansvärd”

Nu låter det som att verkligheten har kommit ikapp Danny lite – att vara förälder är ingen dans på rosor. När han träffar Titti Schultz för en intervju i P4 Extra gästen, berättar han om första tiden med sonen.

– Två månader och helt underbar. Och också lite fruktansvärd, när han skriker. Det är en blandning av sött och surt.

Danny har också de två katterna Santiago och Stella, något Titti frågar om huruvida de har kommit att acceptera lilla Nahuel.

– Santiago är min älskling. Jag älskar honom. Det är min första liksom. Jag älskar honom väldigt mycket. Men han är lite sotis. Jag märker det på honom när jag går runt och bär på Nahuel hemma så liksom han kollar och nä.. Han gillar det inte riktigt. Men Stella min andra katt hon tycker det är jättekul, och vill gärna ligga på Nahuel och gosa.

Så vill Danny Saucedo vara som förälder

Katterna till trots så verkar Danny trivas med sin nya tillvaro, men återigen poängterar han att det inte kommer helt smärtfritt.

– Det är faktiskt fantastiskt. Det är otroligt. Men det är också så här... Tålamod. Jag får möjligheten att öva på tålamod hela tiden, säger Danny med lite skämtsam frustration i rösten.

– Jag kommer att försöka att fucka upp honom så lite som möjligt. Men jag vill framförallt bara skapa en vettig människa, som någon gång kommer att säga tillslut att ”pappa, du hajar inte”. Och då tror jag att jag gjort rätt.

FOTO: TT

Annons