LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Danny Saucedo i tårar: "Jag fick växa upp i fattigdom"

25 feb, 2016 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Danny Saucedo vann en Grammis för Årets låt. I sitt tacktal berättade han allt om familjens fattigdom.
Annons

Danny Saucedo har onekligen haft ett par intensiva dagar på sistone, eller vad sägs om en 30-årsfest med 70-talstema, ett textbidrag i Melodifestivalen samt en Grammisvinst för Årets låt “Dör för dig”? Det är mer än vad de flesta åstadkommer under en livstid.

I sitt tal på Circus scen på Grammisgalan var det en oerhört tagen artist som tog micken för att tacka.

– Jag vill tacka mina svartskalleföräldrar som har kämpat hela livet. Gett mig allt, trots att de inte hade någonting. Jag vill tacka för att jag fick växa upp i fattigdom och få uppskatta allt det jag får i dag, sa Danny Saucedo med fuktiga ögon.

Danny Saucedo trodde inte han skulle vinna en Grammis. Men det gjorde han.
Danny Saucedo trodde inte han skulle vinna en Grammis. Men det gjorde han.

När Hänt får ett snack med sångaren och textförfattaren är han fortfarande lyckligt förvånad över den för honom oväntade vinsten.

Annons

– Det här är verkligen tungt. Jag var helt förvånad. Tappade färgen uppe på scen. Helt likblek och shaky. Det känns så bra att ha vunnit!, säger Danny Saucedo till Hänt.

– Utan mina föräldrar… Det är de som har gjort mig till den jag är. Med tanke på allt som händer nu kan det här vara den bästa veckan i mitt liv. Jag kanske är inne i nåt sorts flow. Jag har hittat mig själv.

Mamma Patricia har alltid varit ett stort stöd.
Mamma Patricia har alltid varit ett stort stöd.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons